طرز تهیه مارمالاد خوشمزه با گلابی، هلو و آلبالو
مفیدستان
گلچین مطالب مفید اینترنتی

ویژگی‌های سرویس مدرسه‌ی خوب از نگاه والدین


طرز تهیه مارمالاد خوشمزه با گلابی، هلو و آلبالو

 

فوت و فن تهیه مارمالاد آلبالو

مارمالاد به معنی کنسرو قابل نگهداری است که از میوه تهیه می شود.این واژه اسپانیایی برای اولین بار در سال 1480میلادی در واژه نامهٔ کشور انگلستان نهاده شد.

مارمالاد آلبالو

یکی از انواع مارمالاد، مارمالاد آلبالو است که طعم و عطر بسیار جذابی دارد که بر روی نان یا بیسکویت به عنوان صبحانه یا میان وعده بکار می رود.

مواد لازم مارمالاد آلبالو

  • آلبالو: 3 کیلوگرم
  • ژلاتین :3 ورق
  • شکر:یک و نیم تا دو کیلوگرم

اشپزی]]>

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:











تمام حقوق اين وبلاگ و مطالب آن متعلق به مفیدستان مي باشد.