نکات و ترفندهای مهم آشپزی



مفیدستان:

نکات ریز آشپزی,راهنمای آشپزی

نکات و ترفندهای مهم آشپزی

برای اینکه برنج به ته دیگ نانی قابلمه مان نچسبد روی نان را باید کمی خیس کرد.

 برای اینکه برنجمان خوب قد بکشد در لحظه های آخر که می خواهیم آن را آبکش کنیم یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.

 برای اینکه قورمه سبزی مان خوب روغن بیندازد و به اصطلاح روغن سبز تیره پس بدهد، وسط های پختن خورش یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده به آن اضافه کنید.

 برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مان زود و بدون دردسر کنده شود بعد از کباب شدن آن ها را داخل یک نایلون بیندازید تا چند دقیقه بماند آن وقت براحتی پوستشان کنده می شود بدون اینکه گوشت بادمجان اسیب ببیند.

 برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیرد آخرای پخت مواد آن یک قاشق مرباخوری پودر گل سرخ به آن اضافه کنید.

 برای اینکه یک قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورش چند قطره گلاب به آن اضافه کنید و بلافاصله زیر آن را خاموش کنید.

 برای اینکه شیر برنجتان خوشمزه تر شود برنج را با شیر خیس کنید.

 برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبد و خوشرنگ شود داخل آب آن کمی زردچوبه اضافه کنید.

 برای اینکه بفهمید تخم مرغ هایتان خوب آبپز شده یا نه آن را بچرخانید اگر چرخید خوب پخته اگر نچرخید هنوز نپخته است.

 برای خوشمزه تر شدن قورمه سبزی یک ساعت مانده به سرو داخل آن رب انار بریزید.

 برای خوشمزه تر شدن کتلت در مواد آن زیره و پودر آویشن بریزید.

 برای اینکه پنیر پیتزای شما خوب کش بیاید قبل از اینکه پیتزا را داخل فر بگذارید روی آن آب اسپری کنید.

 برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشد و خوشمزه تر شود کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید.

 برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث می شود ترشی زود خراب شود.

 اگر می خواهید پیتزا یا بعضی از غذاهاى خميرى که داخل فر طبخ می شود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید.

 برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال، یک تکه نان روی آن قرار دهید.

برای ترد شدن گوشت

روی همه قسمت های گوشت مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند، سپس بپزید.

برای بهتر رنگ دادن زعفران :

هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود نتیجه را خواهید دید. با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن به مراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ هست.

خانمهای کدبانو بروید به نزدیک ترین سوپر مارکت و یک بسته جو پرک بخرید بعد بیایید خانه و آن را آسیاب کنید حالا ما چی داریم؟

پودر جو 

بعد داخل هر خورشی که پختید نصف قاشق غذاخوری یا حتی یک قاشق غذاخوری بریزيد.

اول : آب خورش غلیظ می شود.

دوم: اصلا و ابدا روی طعم آن تاثیری ندارد.

سوم: موهایتان پر پشت می شود و تمام ویتامین های گروه ب هر روز به بدنتان می رسد.

در آخر: داخل کتلت ها و همین طور داخل هر نوع سوپ و آشی که برای بچه ها استفاده می کنید، می توانید استفاده کنید.

 



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان


عبارات مرتبط

نکات مهم آشپزی ترفندهای آشپزی راز و رمز آشپزی ایران کوک ۱۳۹۳۶۱۰ لینک مجاز است آموزش آشپزی کیک و شیرینی و دسر تزیین غذا رژیم چاقی و لاغری آموزش کاردستی نکات مهم آشپزیترفندهای آشپزیآموزش آشپزینکات بیشتر سایت بیتوتهترفندهای آشپزی ۱۳۹۲۷۲۳ را با این روش تازه نگه دارید مدت زمان نگهداری ادویه ها و سبزیجات خشک نکات آشپزی طبخ آشپزی آسان ترفندهای آشپزی ترفندهای مهم در آشپزی نکات مهم آشپزی دانستنیهای هنگام بیشتر این ترفندهای خانه داری و آشپزی را می دانستید؟سایت بیتوته ۱۳۹۳۸۹ آشپزی را می دانستید؟ مجموعه نکات مهم آشپزی نکات مهم خانه داریترفندهای آشپزی با ترفند زیر کارهایتان را راحت تر انجام دهید می توانید نصف قاشق غذاخوری نشاسته ذرت بیشتر نکات آشپزی ترفندهای مهم و ریز آشپزیتعبیر خواب نکاتآشپزیترفندهایمهموریزآشپز ۶ روز پیش به این مطلب امتیاز دهید نکات آشپزی ترفندهای مهم و ریز آشپزی نکات آشپزی نکات آشپزی • برای اینکه برنج به ته دیگ نانی قابلمه مان نچسبد روی نان را باید کمی خیس کرد بیشتر نکات آشپزی ترفندهای مهم و ریز آشپزی مفیدستان نکاتآشپزیترفندهایمهموریزآشپزی ۹ روز پیش آی بانو نکات آشپزی ترفندهای مهم و ریز آشپزی لینک منبع بازنشر مفیدستان عبارات مرتبط نکته ها و ترفندهای مهم آشپزی عکسجوونی جدیدترین اخبار روز ایران و ۱۳۹۵۲۱۹ بیشتر نکات و ترفندهای مهم آشپزی ۸ روز پیش به سایت بزرگ رزبانو خوش آمدیدوارد یا عضو شویدکاربرگرامی شما اکنون در مسیر زیر قرار دارید نکات و ترفندهای مهم آشپزی نکات و ترفندهای مهم آشپزی رزبانوسایت آموزشی و بیشتر نکات و ترفندهای مهم آشپزی ۲ روز پیش چنانچه به مطلب فوق اعتراض دارید برای حذف آن روی این قسمت کلیک کنید برای نمایش تمام مطالب مرتبط با عنوان «نکات و ترفندهای مهم آشپزی» اینجا کلیک کنید بیشتر ترفندهای مهم و ریز آشپزی نیک صالحی پرتال سرگرمی، روانشناسی، پزشکی، نکاتآشپزی ۸ روز پیش در آخر داخل کتلت ها و همین طور داخل هر نوع سوپ و آشی که برای بچه ها استفاده می کنید، می توانید استفاده کنید آی بانو نکات آشپزی ترفندهای مهم و ریز آشپزی برچسب بیشتر نیک صالحی پرتال سرگرمی، روانشناسی، پزشکی، مد، دکوراسیون، آشپزیکفش ۶ روز پیش کمک گرفتن از شوهر در کارهای خانه کاربردهای جالب از نمک درخانه داری تازه های خانه داری نکات آشپزی ترفندهای مهم و ریز آشپزی نکات آشپزی ترفندهای مهم و ریز آشپزی نحوه تزیین بیشتر نکات مهم آشپزیترفندهای آشپزهای سرشناسمدل مانتو نکاتمهمآشپزیترفندهایآشپزهایسرشنا ۱۳۹۵۳۹ نکات مهم آشپزیترفندهای آشپزهای سرشناس در این مطلب قصد داریم بهترین و کاربردی ترین توصیه ها را در زمینه آشپزی برایتان بیاوریم پخت و پز و طبخ انواع غذاها نیازمند بیشتر این ترفندهای خانه داری و آشپزی را می دانستید؟سایت بیتوته ۱۳۹۳۸۹ آشپزی را می دانستید؟ مجموعه نکات مهم آشپزی نکات مهم خانه داریترفندهای آشپزی با ترفند زیر کارهایتان را راحت تر انجام دهید می توانید نصف قاشق غذاخوری نشاسته ذرت بیشتر نکات آشپزی ترفندهای مهم و ریز آشپزیتعبیر خواب نکاتآشپزیترفندهایمهموریزآشپز ۶ روز پیش به این مطلب امتیاز دهید نکات آشپزی ترفندهای مهم و ریز آشپزی نکات آشپزی نکات آشپزی • برای اینکه برنج به ته دیگ نانی قابلمه مان نچسبد روی نان را باید کمی خیس کرد بیشتر نکات آشپزی ترفندهای مهم و ریز آشپزی مفیدستان نکاتآشپزیترفندهایمهموریزآشپزی ۹ روز پیش آی بانو نکات آشپزی ترفندهای مهم و ریز آشپزی لینک منبع بازنشر مفیدستان عبارات مرتبط نکته ها و ترفندهای مهم آشپزی عکسجوونی جدیدترین اخبار روز ایران و ۱۳۹۵۲۱۹ بیشتر نکات و ترفندهای مهم آشپزی ۸ روز پیش به سایت بزرگ رزبانو خوش آمدیدوارد یا عضو شویدکاربرگرامی شما اکنون در مسیر زیر قرار دارید نکات و ترفندهای مهم آشپزی نکات و ترفندهای مهم آشپزی رزبانوسایت آموزشی و بیشتر نکات و ترفندهای مهم آشپزی ۲ روز پیش چنانچه به مطلب فوق اعتراض دارید برای حذف آن روی این قسمت کلیک کنید برای نمایش تمام مطالب مرتبط با عنوان «نکات و ترفندهای مهم آشپزی» اینجا کلیک کنید بیشتر ترفندهای مهم و ریز آشپزی نیک صالحی پرتال سرگرمی، روانشناسی، پزشکی، نکاتآشپزی ۸ روز پیش در آخر داخل کتلت ها و همین طور داخل هر نوع سوپ و آشی که برای بچه ها استفاده می کنید، می توانید استفاده کنید آی بانو نکات آشپزی ترفندهای مهم و ریز آشپزی برچسب بیشتر نیک صالحی پرتال سرگرمی، روانشناسی، پزشکی، مد، دکوراسیون، آشپزیکفش ۶ روز پیش کمک گرفتن از شوهر در کارهای خانه کاربردهای جالب از نمک درخانه داری تازه های خانه داری نکات آشپزی ترفندهای مهم و ریز آشپزی نکات آشپزی ترفندهای مهم و ریز آشپزی نحوه تزیین بیشتر نکات مهم آشپزیترفندهای آشپزهای سرشناسمدل مانتو نکاتمهمآشپزیترفندهایآشپزهایسرشنا ۱۳۹۵۳۹ نکات مهم آشپزیترفندهای آشپزهای سرشناس در این مطلب قصد داریم بهترین و کاربردی ترین توصیه ها را در زمینه آشپزی برایتان بیاوریم پخت و پز و طبخ انواع غذاها نیازمند بیشتر نکات آشپزی ترفندهای مهم و ریز آشپزی نکاتآشپزیترفندهایمهموریزآشپز ۳ روز پیش » خانه داری نکات آشپزی ترفندهای مهم و ریز آشپزی نکات آشپزی • برای اینکه برنج به ته دیگ نانی قابلمه مان نچسبد روی نان را باید کمی خیس کرد سبک زندگی » خانه داری ایده بیشتر نکته و ترفند مهم آشپزیبرترین ها مجله اینترنتی برترین ها ، نکتهوترفندمهمآشپزی ۱۳۹۵۲۱۹ نکته و ترفند مهم آشپزی اگر خانه ی شما از بوی غذا پر شده و باعث ناراحتی خانواده می شود، از دود اسفند و یا دود خاکشیر استفاده کنید و یا با دود کردن دارچین می توانید کاملاً بیشتر

برچسب ها

اندکی تفکر …

دو قشر از مردم همیشه بدبخت هستند:
آنهایی که حرف هیچ کس را گوش نمی دهند.(خودرأی)
آنهایی که به حرف همه گوش می دهند.(دهن بین)
-چرچیل