نکات مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهان، جیمز مارتین



مفیدستان:

تکنیک های آشپزی جیمز مارتین,نکاتی برای پخت سوفله

نکات مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهان، جیمز مارتین

جیمز مارتین (James Martin) سرآشپز و شخصیت تلویزیونی معروف بریتانیایی است. او نکاتی مهم و کلیدی که هر زن خانه داری باید آنها را بداند، به شما یادآوری کرده است. این نکات را خوب به یاد بسپارید.

سوفله

سوفله در واقع نوعی کیک سبک است که در فر تهیه می شود. سوفله از یک فعل در زبان فرانسه مشتق می شود که به معنای پف کردن و بالا آمدن مواد می باشد. هر سوفله حداقل از دو ماده اصلی تشکیل می شود. یکی پوره و سسی که از کرم و خامه تشکیل می شود و دیگری سفیده تخم مرغ زده شده که همان مرنگ یا پفک است.

اگر سوفله غذایی باشد، سیب زمینی، ژامبون، سبزیجات، مرغ و… برای ایجاد تنوع در مزه و طعم به آن افزوده می شود. سوفله را در انواع ظروف قابل استفاده در فر می توان تهیه کرد ولی به صورت سنتی در ظرف گرد چینی به نام رامکین که کف صاف دارد تهیه و مستقیما سرو می شود.

سس چیمی چوری

چیمی چوری نوعی سس آرژانتینی است که با گوشت گریل شده (استیک) سرو می شود. برای تهیه این سس حدود ۶۰ گرم برگ جعفری خردشده، یک دوم قاشق چای خوری ارگانوی تازه یا خشک، ۲ حبه سیر، یک عدد پیاز کوچک خردشده و یک دوم قاشق چای خوری فلفل قرمز پودر شده را در غذاساز ریخته و با هم ترکیب کنید.

۲ قاشق سوپ خوری روغن زیتون، آب نصف یک عدد لیمو سنگی و ۲ قاشق چای خوری سرکه بالزامیک را اضافه کرده و نمک و فلفل بزنید. مواد را دوباره در غذاساز مخلوط کرده و سپس سس را سرو کنید.

آب اضافی سبزیجات را بگیرید

آب اضافی سبزیجات در یک تابه داغ بخار ایجاد می کند. به عنوان مثال اگر اجازه ندهید اسفناج پس از شستن خشک شود، هنگام تفت دادن آن در تابه بخار ایجاد می شود و اسفناج به جای ترد و براق بودن له و آب پز می شود. علاوه بر این هنگامی که آب سرد با روغن داغ تماس پیدا کند باعث پاشیدن روغن به بیرون ظرف می شود. پس اجازه دهید سبزیجات کاملا خشک شده و آب آنها گرفته شود.

مدت زمان مرینیت کردن گوشت و سبزیجات

تنها یک الی دو ساعت زمان برای مرینیت کردن (مزه دار کردن) ماهی و میگو کافی است. در صورتی که چاشنی مرینیت بسیار ترش و اسیدی باشد، این زمان نباید بیش از ۲۰ دقیقه باشد. ۳۰ دقیقه الی یک ساعت زمان خوبی برای مزه دار کردن سبزیجات است. برای گوشت قرمز و مرغ هرچه زمان مرینیت بیشتر باشد بهتر است و یک شبانه روز خواباندن مواد در چاشنی ها بسیار توصیه می شود.

سیر را زود اضافه نکنید

سیر در کمتر از یک دقیقه برشته و طلایی می شود. بنابراین آن را نزدیک پایان فرایند پخت اضافه کنید. سیر اسلایس شده نسبت به سیر ریز خردشده دیرتر طلایی و برشته می شود.

گوشت را بلافاصله پس از پخت برش ندهید

هنگامی که گوشت داغ است، رشته های ماهیچه منقبض شده و آب گوشت پخش می شود. اگر گوشت را بلافاصله برش دهید، آب گوشت روی سطح برش می ریزد. اجازه دهید گوشت پس از پخت استراحت کند و کمی خنک شود.

گوشت را در فویل بپیچید و کنار بگذارید تا بیش از حد گرمای خود را از دست ندهد. مرغ درسته و برش های بزرگ گوشت کبابی حداقل ۱۵ دقیقه و بوقلمون حدود ۳۰ دقیقه پس از پخت به استراحت نیاز دارند. برش های کوچکتر گوشت از جمله استیک به ۵ الی ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارند. به یاد داشته باشید که هنگام برش دادن استیک و تکه های بزرگ گوشت حتما برخلاف جهت رگه ها و بافت گوشت این کار را انجام دهید.

منبع : ماهنامه سفره ایرانی

 



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان


عبارات مرتبط

نکات مهم آشپزي از سرآشپز معروف جهان، جيمز مارتيندانلود آهنگ آذری نکاتمهمآشپزيازسرآشپزمعروفجهانجي ۱۳۹۵۱۱۱۷ نکات مهم آشپزي از سرآشپز معروف جهان، جيمز مارتين نکته هاي مهم آشپزي از جيمز مارتين، سرآشپز معروف … او نکاتي مهم و کليدي که هر زن اين نکات را نکته هاي مهم بیشتر نکات مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهان، جیمز مارتینکینگ پیکسل نکاتمهمآشپزیازسرآشپزمعروفجهان،جی ۴ روز پیش استیک و تکه های بزرگ گوشت حتما برخلاف جهت رگه ها و بافت گوشت این کار را انجام دهید منبع ماهنامه سفره ایرانی نکات مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهان، جیمز مارتین بیشتر نکات مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهان، جیمز مارتین مجله اینترنتی نکاتمهمآشپزیازسرآشپزمعروفجهان،جی ۱۳۹۵۱۰۸ می‌شود نکات مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهان، جیمز مارتین تکنیک های آشپزی جیمز مارتیننکاتی برای پخت سوفله تکنیک های آشپزی جیمز مارتیننکاتی برای پخت سوفله نکات مهم آشپزی بیشتر نکته های مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانیسایت بیتوته ۱۳۹۵۱۰۷ مسافرتیتور گردشگری  نکته های مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانی مجموعه نکات مهم آشپزی تکنیک های آشپزی جیمز مارتیننکاتی برای پخت سوفله سس چیمی چوری آرژانتینی بیشتر نکات مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهان، جیمز مارتین ۱۳۹۵۱۰۹ داری و زندگی علمی و فناوری فیلم و سریال کودکان و نوجوانان دانلود آهنگ اخبار و آگهی استخدام مذهبی ورزش تبلیغات محل کد تبلیغات نکات مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهان، جیمز بیشتر نکته مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانیسایت سیمرغ چندنکتهمهمدرآشپزی ۱۳۹۵۱۰۲ مهمترین و اصلی ترین نمادهای کریسمس است این بار میز غذاخوری تان را برای کریسمس، با بابانوئل های کاغذی تزیین کنید نکته مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانی بیشتر پیشنهادهای ویژه آشپزی از سرآشپز انگلیسی پیشنهادهای ویژه آشپزی از سرآشپز انگ ۸ روز پیش مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهان، جیمز مارتین جذاب نکات مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهان، جیمز مارتین جیمز مارتین سرآشپز و شخصیت تلویزیونی معروف بیشتر پیشنهادهای ویژه آشپزی از سرآشپز انگلیسی آکا پیشنهادهای ویژه آشپزی از سرآشپز انگ ۸ روز پیش سرآشپز معروف جهان، جیمز مارتین جذاب نکات مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهان، جیمز مارتین جیمز مارتین سرآشپز و شخصیت تلویزیونی معروف بریتانیایی است بیشتر نکته های مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانی نکتههایمهمآشپزیازجیمزمارتین،سرآش ۱۳۹۵۱۰۱۳ آشپزی تعداد بازدید نکته های مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانی جیمز مارتین سرآشپز و شخصیت تلویزیونی معروف بریتانیایی است او نکاتی مهم و کلیدی بیشتر نکته های مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانیسرگرمستان ۱۳۹۵۱۰۷ کلیک کنید نکات مهم آشپزی نکته های مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانی نکته های مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانی از ظروف لعابدار و سرامیکی بیشتر نکات مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهان، جیمز مارتین مجله اینترنتی نکاتمهمآشپزیازسرآشپزمعروفجهان،جی ۱۳۹۵۱۰۸ می‌شود نکات مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهان، جیمز مارتین تکنیک های آشپزی جیمز مارتیننکاتی برای پخت سوفله تکنیک های آشپزی جیمز مارتیننکاتی برای پخت سوفله نکات مهم آشپزی بیشتر نکته های مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانیسایت بیتوته ۱۳۹۵۱۰۷ مسافرتیتور گردشگری  نکته های مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانی مجموعه نکات مهم آشپزی تکنیک های آشپزی جیمز مارتیننکاتی برای پخت سوفله سس چیمی چوری آرژانتینی بیشتر نکات مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهان، جیمز مارتین ۱۳۹۵۱۰۹ داری و زندگی علمی و فناوری فیلم و سریال کودکان و نوجوانان دانلود آهنگ اخبار و آگهی استخدام مذهبی ورزش تبلیغات محل کد تبلیغات نکات مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهان، جیمز بیشتر نکته مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانیسایت سیمرغ چندنکتهمهمدرآشپزی ۱۳۹۵۱۰۲ مهمترین و اصلی ترین نمادهای کریسمس است این بار میز غذاخوری تان را برای کریسمس، با بابانوئل های کاغذی تزیین کنید نکته مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانی بیشتر پیشنهادهای ویژه آشپزی از سرآشپز انگلیسی پیشنهادهای ویژه آشپزی از سرآشپز انگ ۸ روز پیش مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهان، جیمز مارتین جذاب نکات مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهان، جیمز مارتین جیمز مارتین سرآشپز و شخصیت تلویزیونی معروف بیشتر پیشنهادهای ویژه آشپزی از سرآشپز انگلیسی آکا پیشنهادهای ویژه آشپزی از سرآشپز انگ ۸ روز پیش سرآشپز معروف جهان، جیمز مارتین جذاب نکات مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهان، جیمز مارتین جیمز مارتین سرآشپز و شخصیت تلویزیونی معروف بریتانیایی است بیشتر نکته های مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانی نکتههایمهمآشپزیازجیمزمارتین،سرآش ۱۳۹۵۱۰۱۳ آشپزی تعداد بازدید نکته های مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانی جیمز مارتین سرآشپز و شخصیت تلویزیونی معروف بریتانیایی است او نکاتی مهم و کلیدی بیشتر نکته های مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانیسرگرمستان ۱۳۹۵۱۰۷ کلیک کنید نکات مهم آشپزی نکته های مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانی نکته های مهم آشپزی از جیمز مارتین، سرآشپز معروف جهانی از ظروف لعابدار و سرامیکی بیشتر قصر دلارام بلوم ۱۳۹۵۱۱۱ به یاد داشته باشید که هنگام برش دادن استیک و تکه های بزرگ گوشت حتما برخلاف جهت رگه ها و بافت گوشت این کار را انجام دهید نکات مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهان، جیمز بیشتر آشپزی آسان آشپزیآسان ۱۳۹۵۱۰۲۳ نکات مهم آشپزی از سرآشپز معروف جهان، جیمز مارتین جیمز مارتین سرآشپز و شخصیت تلویزیونی معروف بریتانیایی است او نکاتی مهم و کلیدی که هر زن خانه داری باید بیشتر

برچسب ها

اندکی تفکر …

زمان مانند یک رودخانه است
هرگز نمی توانیم به یک آب دو بار دست بزنیم...
زیرا آن جریان آبی که از مقابل ما گذشت ، دیگر باز نمی گردد.
از هر لحظه ی زندگیمان لذت ببریم.

پر بازدیدترین مطالب