پر بازدید ترین مطالب

نارکدو را حتما امتحان کنید!


مجله سرآشپز – سارا خسرویان: نارکدو یکی از غذا‌های خوشمزه سنتی است که حتما عاشقش می‌شوید.

مواد مورد نیاز

  • کدوسبز (رنده شده): 4 عدد
  • پیاز (خلالی خردشده): 1 عدد
  • سیر (له شده): 2 حبه
  • رب انار: حدود 6 ق س
  • پودر گردو: 4 ق س
  • ماست: 2 ق س
  • پیازداغ: 2 ق س
  • نعناداغ: 2 ق س
  • روغن مایع: به میزان لازم
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

 

نارکدو 

روش پخت

1. پیاز را به همراه مقداری روغن داخل تابه ای سرخ کنید. بعد سیر را به آن افزوده و تفت دهید.

2. کدو را به مواد افزوده و کمی تفت دهید. بعد رب انار را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

3. پودر گردو را به مواد اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه تفت دهید (به صورتی که در حین تفت دادن آن را هم بزنید تا نسوزد و جا بیفتد).

4. نمک و فلفل مواد را اندازه کرده و داخل ظرفی بریزید. بعد آن را با ماست، پیازداغ، نعناداغ تزیین نمایید.



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب