طرز تهیه ی استانبولی پلو



مفیدستان:

استانبولی پلو، غذایی است آسان که تقریبا همه تهیه آن را بلد هستند، اما هر غذای آسانی هم برای خودش راز و رمزهایی دارد که با رعایت آنها، خوشمزه تر می شود.

مواد لازم برای استانبولی پلو :

برنج  یک کیلو 
 گوجه فرنگی سه کیلو 
 گوشت مغز ران بدون استخوان ۷۵۰گرم 
 پیاز سرخ کرده  ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
روغن ۱۰۰ تا ۱۵۰گرم
رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به مقدار کافی

 

طرز تهیه استانبولی پلو :

برنج را تمیز کرده با آب نیم گرم چندین بار می شوییم. گوجه فرنگی را آب گرفته با دو سه لیوان آب مخلوط می کنیم و روی برنج می ریزیم بطوریکه تقریبا چهار انگشت از سطح برنج بالاتر بایستد در صورتی که کمتر بود کمی آب اضافه می کنیم. یک قاشق سوپخوری نمک داخل آب برنج می ریزیم سه چهار قاشق روغن اضافه می کنیم می گذاریم برنج در آب یک ساعت بماند تا کمی خیس بخورد.

گوشت را قیمه ای خرد می کنیم با پیاز سرخ کرده مخلوط می نماییم و روی آتش ملایم می گذاریم تا آب گوشت کشیده شود و بعد دو سه لیوان آب در گوشت می ریزیم و می گذاریم گوشت بپزد. رب گوجه فرنگی و کمی نمک را به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم آب گوشت تبخیر شود (باید قیمه را قبل از آماده کردن برنج تهیه کرد) بعد ظرف برنج را روی حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید و آب آن تبخیر شود. در صورتی که مغز برنج کمی خام بود مقدار یکی دو لیوان آب گوجه فرنگی یا آب ساده به آن اضافه می نماییم و بعد از اینکه این آب هم تبخیر شد وسط برنج را باز می کنیم و قیمه را لابه لای آن می ریزیم و روی قیمه را با برنج می پوشانیم در ظرف را محکم می کنیم روی آتش یا در فر نیم ساعت حرارت را ۳۵۰ درجه و یک ساعت ۳۰۰ درجه تنظیم می کنیم.

اسلامبولی پلو را می توانیم با گوشت چرخ کرده و رب گوجه فرنگی تهیه کنیم. بدیهی است که اسلامبولی پلو با آب گوجه فرنگی تازه و قیمه خیلی بهتر می شود ولی در صورت مصرف گوجه فرنگی باید رب خوشرنگ و خوش طعم باشد و مقدار آن در حدود یک لیوان باشد. باید برنج را پیمانه کرد و برای هر پیمانه برنج دو پیمانه آب در نظر گرفت. دو سه قاشق از رب را با قیمه مخلوط می نماییم و در صورت استفاده از گوشت چرخ کرده گوشت را با پیاز سرخ کرده کمی سرخ می کنیم و یک قاشق رب را با یک لیوان آب داخل آن می ریزیم و در حرارت ملایم می گذاریم تا آب آن کشیده شود و بعد از آن استفاده می کنیم.

نکات تکمیلی در مورد استانبولی پلو :

• استانبولی پلو جزو پلو و چلو می باشد.

• زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه

• زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۰ دقیقه می باشد.

• استانبولی پلو را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.

• همچنین می توان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد.

• توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب می باشد.

منبع : chibepazam.ir



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان


عبارات مرتبط با این موضوع

پلو استانبولی، طرز تهیه استانبولی پلواستانبولی پلوپلو استانبولیاستانبولی پلو بدون گوشتاستانبولی پلو گوجهدستور پخت کلم پلو، طرز تهیه کلم پلو آکابانوکلم پلوطرز تهیه کلم پلو شیرازیکلم پلو با مرغطرز پخت کلم پلوطرز تهیه کلم پلو با گوشت طرز تهیه ی ترشی هفته بيجار طرز تهیه کاپ کیک رد ولوت با رویه پنیر خامه ایطرز تهیه مربا هویج طرز تهیه ابتدا هویج را شسته و پوست آن را كاملا جدا كنید و بعد با رنده متوسط رنده كنید پلو استانبولی، طرز تهیه استانبولی پلو در این بخش از سایت آکاایران طرز تهیه استانبولی پلو را برای شما آماده کرده ایم ، امیدواریم که کلم پلو، طرز تهیه کلم پلو آکاایران کلم پلوطرز تهیه کلم پلو شیرازیکلم پلو با مرغطرز پخت کلم پلوطرز تهیه کلم پلو با گوشتکلم طرز تهیه ی ترشی هفته بيجار طرز تهیه کاپ کیک رد ولوت با رویه پنیر خامه ای طرز تهیه مربا هویج طرز تهیه ابتدا هویج را شسته و پوست آن را كاملا جدا كنید و بعد با رنده متوسط رنده كنیدهویج طرز تهيه ي قارچ سوخاري طرز تهيه ي كوفته تبريزي طرز تهيه ي ذرت مكزيكي طرز تهيه ي كيك گردويي طرز تهيه ي ژله بستني طرز تهيه ي مرباي به طرز تهيه ي كيك خانگي طرز تهيه ي پيتزا مخلوط

اندکی تفکر …

اگر قرار باشد "خوبیِ" ما وابسته
به "رفتار" دیگران باشد
این دیگر "خوبی" نیست . . .
بلکه "معامله" است!