پر بازدید ترین مطالب

طرز تهیه فیله اسپینانس


اتاق خبر 24: 

  مزه دار کردن فیله گوساله  خیلی مهم است واینکه فیله کنار چه مواد دیگری قرار بگیرد اهمیت دارد.

 مواد لازم :

   راسته گوساله خرد شده:350 گرم

    سس انار:2 قاشق سوپخوری

    روغن زیتون:4/1 پیمانه

    قرص عصاره گوشت:1 عدد

    زرشک:2 قاشق سوپخوری

    سرکه خرما:2 قاشق سوپخوری

    پیاز رنده شده:1 عدد

    تخم گشنیز پودر شده:4/1 قاشق چایخوری

    فلفل قرمز:4/1 قاشق چایخوری

    سس تند:1 قاشق چایخوری

    گوجه گیلاسی و ریحان برای تزیین

    نمک به میزان لازم

 

 فیله اسپینانس

 

طرز تهیه:

راسته های گوساله را به ابعاد 5×5 خرد کرده، به همراه نمک کاملا ورز دهید و به مدت 24 ساعت در فریزر بگذارید تا گوشت یخ بزند.

سپس از فریزر خارج کنید و به همراه سس انار، روغن زیتون، قرص عصاره پودر شده، سرکه خرما، پیاز رنده شده و تخم گشنیز پودر شده به مدت 5 الی 6 دقیقه ورز دهید تا کاملا مواد به داخل گوشت نفوذ کند و دوباره به مدت 10 ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت کاملا مزه دار و نرم شود. فریز کردن گوشت باعث بیات و نرم شدن گوشت می شود.

تابه چدن را گرم کنید. فیله های رول شده را در تابه چدن به همراه مواد مزه دار شده به مدت 5 تا6 دقیقه گریل کنید. درآخر فلفل قرمز و سس تند را نیز اضافه و آن را با ریحان و گوجه گیلاسی تزیین کنید. در کنار این غذا می توانید از چلو نیز استفاده کنید.

 

نکات تکمیلی:

    فیله اسپینانس جزو غذای ملل – سایر میباشد

    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه

    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .

    فیله اسپینانس را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد . 

منبع: دونفره



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب