پر بازدید ترین مطالب

طرز تهیه شیرینی کشمشی ترد و خوشمزه ویژه نوروز


اتاق خبر 24: 

شیرینی کشمشی یک شیرینی خوشمزه و کم کالری است که طرز تهیه ساده ای دارد و به راحتی می توان در منزل مقدار آن را تهیه نمود ، سایز شیرینی کشمشی می تواند ریز یا درشت باشد و مواد اولیه تهیه آن نیز ساده است . شیرینی کشمشی یک شیرینی سبک است که برای میل در کنار چای تازه دم بسیار مناسب است و می تواند یک  پذیرایی عالی برای عصرانه یا مهمانی ها باشد. روش تهیه شیرینی کشمشی در منزل ساده است و به یک فر معمول یهم نیاز دارید پس برای پختن خوشمزه ترین شیرینی کشمشی در منزل معطل نکنید و دست به کار شوید و در کمترین زمان و با ساده ترین مواد خوشمزه ترین شیرینی کشمشی در منزل را تهیه کنید و از طعم و عطر شیرینی خانگی لذت ببرید.

مواد لازم :

 
آرد                        1 و 1/2 پیمانه کشمش                          1 پیمانه 
پودر شکر               1 پیمانه وانیل                               1 قاشق چایخوری
تخم مرغ                 3 عدد نمک*                             1 پینچ
کره                       170 گرم  

* یک پینچ مقدار بسیار کمی است ، دستان را داخل ظرف نمک بکنید و انگشت شصت و سبابه دستتان را به هم بچسبانید، مقدار کمی نمک که بین دو انگشتتان مانده یک پینچ است.

* کیفیت وانیل ها متفاوت است ، ابتدا کمی وانیل اضافه نمایید اگر عطر خمیر کافی بود بیشتر اضافه نکنید چون ممکن است باعث تلخی بیسکوییت شود  ، حتما از وانیل های با کیفیت استفاده نمایید تا شیرینی عطر و طعم خوبی پیدا کند.

شیرینی کشمشی

طرز تهیه:

برای تهیه شیرینی کشمشی با کیفیت و طعم عالی از مواد تازه و درجه یک استفاده نمایید.کره را از یک ساعت قبل به محیط منتقل کنید تا کاملا به دمای محیط برسد.بافت شیرینی کشمشی نرم و در عین حال ترد است و بسیار لطیف و خوش طعم است ولی در چخت باید دقت کنید که دیر از فر درنیاید و نسوزد.تخم مرغ و کره به دمای محیط رسیده را در کنار دیگر مواد آماده نمایید ، بهتر است تمام مواد را روی میز آماده کنید و سپس شروع به کار نمایید.ابتدا کره را داخل کاسه مناسبی بریزید و پودر شکر را اضافه نمایید.کره و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا سبک شود و رنگ روشن تری پیدا کند ، سپس تخم مرغ ها ، وانیل و آرد الک شده به همراه نمک را اضافه کنید و مجدد با همزن برقی روی درجه متوسط بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود .بعد از اماده شدن خمیر کشمش های تمیز و شسته شده را اضافه نمایید و خمیر را با قاشق یا ویسک دستی هم بزنید ا کشمش ها با کل خمیر مخلوط و به شکل یکسانی در خمیر پخش شود. دقت کنید که کشمش ها را بعد از شستن حتما با دستمال آشپزخانه خشک نمایید تا آب اضافی نداشته باشد.سپس داخل سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و خمیر را با اسکوپ بستنی ( یا قاشق معمولی ) به شکل زیر با فاصله روی کاغذ بچینید.شیرینی ها در حین پخت صاف و پهن خواهند شد ، خمیر های شیرینی باید حدود پنج سانتی متر از هم فاصله داشته باشند تا بعد از پخت به هم نچسبند.فر باید از قبل روشن و گرم شده باشد ، حرارت مناسب برای پخت شیرینی کشمشی حدود 210 درجه سانتی گراد می باشد.سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 10 تا 12 دقیقه شیرینی ها را بپزید ، باید لبه های زیر شیرینی طلایی تیره شود ولی روی شیرینی ها نرم باقی بماند.بعد از پخت شیرینی ها سینی فر را خارج کنید و حدود یک دقیقه بعد از خارج شدن سینی شیرینی ها را جدا کرده و روی توری خنک نمایید.شیرینی ها را در ظرف دربسته ای که هوا به آن نفوذ نکند تا 5 روز می توان نگهداری کرد.اگر شیرینی کشمشی در معرض هوا بماند سریع خشک می شود.شیرینی کشمشی مورد علاقه بپه ها است و می تواند به عنوان میان وعده سرو شود و یا در روزهای مدرسه دو ا سه عدد از آنها انرژی لازم روز بچه ها را تامین می کند.شیرینی کشمشی اصلا طرز تهیه سخت و پیچیده ای ندارد ، حتما آن را امتحان کنید و از میل کردن شیرنی کشمشی تازه و خوش عطر و طعم خانگی کنار یک لیوان چای در یک عصر عالی لذت ببرید.شیرینی کشمشی پرنیان را تهیه کنید و نسخه بسیار ساده ، کم هزینه و خوش طعم این شیرینی را امتحان نمایید.شیرینی کشمشی را می توان فریز کرد ولی قبل از سرو آن را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شده و از حالت یخ زدگی خارج شود.

 



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب