پر بازدید ترین مطالب

طرز تهیه شیرینی پفک بادامی راحت و خوشمزه


شیرینی ها انواع مختلف دارند و به شیوه های مختلف تهیه می شوند, ما امروز طرز تهیه
یک شیرینی خوشمزه که داخل فریزر تهیه می شود را برایتان آورده ایم.
شیرینی پفک بادامی یک شیرینی خوشگل و خوشمزه است که به راحتی می‌توانید در خانه درست کنید.

مواد اولیه برای تهیه شیرینی پفک بادامی :

تخم مرغ : ۵ عدد
پودر قند: ۲۰۰ گرم
پودر بادام: ۲۰۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
کاغذ روغنی: ۲ برگ
پودر پسته: ۲ قاشق سوپخوری
آرد: ۱۲۵ گرم

 

شیرینی پفک بادامی

طرز تهیه شیرینی پفک بادامی

طرز تهیه شیرینی پفک بادامی :

تخم مرغ ها را بشکنید، سفیده آن را از زرده جدا کرده و داخل یک کاسه بریزید سپس به وسیله یک همزن برقی،
آنقدر سفیده را هم بزنید تا کاملا سفت شده و پف کند.
پودر قند و وانیل را به سفیده اضافه کرده و به وسیله یک قاشق هم بزنید سپس آرد را کم کم
به مواد اضافه کنید، بعد از کمی هم زدن پودر بادام را نیز به آرامی اضافه کرده و هم بزنید.
به وسیله کاغذ روغنی سینی فر را پوشانده و مواد را با قیف یا به صورت گلوله ای روی سینی
بچینید و با پودر پسته تزیین کنید.

فر را با درجه حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد از یک ربع قبل آماده کنید. شیرینی ها را به مدت ۱۵ دقیقه
در طبقه وسط فر قرار دهید. دقت کنید که در فر کمی باز باشد تا شیرینی ها تغییر رنگ ندهند.
بعد از بیرون آوردن از فر پس از آن که کمی خنک شد آن ها را از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرفی مناسب بچینید.
دقت کنید اگر مواد اضافه آمد، داخل فریزر قرار دهید تا آب نیندازد، پس از آماده شدن فر مواد را بیرون آورده، هم بزنید و داخل فر قرار دهید.

دلیل استفاده از وانیل در صنعت شیرینی پزی

وانیل(VANILLA PLANIFOLIA) میوه گیاهی است به نام وانیل. عطر دل‌پذیر و طعم وانیل آن
را به عنصر ضروری در صنعت مواد غذایی و آشامیدنی‌ها تبدیل کرده است و اغلب در
تهیه دسرها، پودینگ‌ها و شیرهای طعم‌دار و … مورد استفاده قرار می‌گیرد.

شیرینی پفک بادامی

گیاه وانیل

همچنین از آن برای شیرین کردن و طعم دادن به قهوه، ماست، بستنی،
نوشابه‌ها، کیک‌ها و مواد غذایی پخته‌شده، استفاده می‌کنند.

راجع به خواص وانیل بیشتر بدانید

درخت وانیل گیاهی است پایا خزنده یا بالا رونده، دارای ساقه سبز دراز، برگ‌های متناوب،
پهن، نرم، ضخیم، بیضی شکل و نوک تیز سبز و تعداد زیادی ریشه های هوایی که از کنار
هر برگی بیرون می‌اید که با کمک آن‌ها به تنه درختان مجاور می‌چسبد و بالا می‌رود.

این گیاه بومی مناطق مرطوب و حاره و در جنگل‌های مرطوب جنوب شرقی مکزیک
و آمریکای مرکزی و هند غربی و آمریکای جنوبی می‌روید و ساقه های پیچیده ان
تا ارتفاع حتی ۱۰۰ متر نیز ممکن است برسند و تا بالاترین ارتفاع درختان بزرگ جنگلی نیز بالا می‌رود.

از دیدگاه طب سنتی وانیل نیز همچون دیگر ادویه ها دارای ویژگی‌های خاص خود است.
تأثیر وانیل بر روی سیستم عصبی و مغز انسان موجب کاهش ترس و واهمه شده،
افسردگی را نیز کاهش می‌دهد

خواص وانیل

ماده معطر وانیل از میوه این گیاه گرفته می‌شود. میوه آن به شکل غلاف لوبیا است
و قبل از اینکه کاملاً برسد آن را می‌چینند و خشک می‌کنند در موقع چیدن، میوه ها
عطری ندارند ولی پس از اینکه چیده شد در دوران خشک کردن و عمل آوردن ان،
عطر مطبوع وانیل در آن ایجاد می‌شود.

این ادویه در علم آروماتراپی نیز طرفداران خاص خود را دارد. در طب معاصر از آن برای درمان تب
و تقویت میل جنسی استفاده می‌شود و از آنجایی که دارای خواص آنتی‌اکسیدانی است،
با رادیکال‌های آزاد بدن مبارزه می‌کند.

در ایران وانیل را به شکل پودر سفید و تقریباً گران قیمتی می‌شناسند و از آن استفاده می‌کنند.
این پودر در اصل محصولی شیمیایی است به نام «وانیلین» که بر اساس بو و مزه وانیل اصلی
تهیه و تولید می‌شود و به مقدار زیاد و با قیمت ارزان در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌گیرد.
وانیلین تنها یکی از ۳۶ بوی گوناگون وانیل را دارد و از دیگر خواص طبیعی وانیل
در پودر وانیلین خبری نیست.

وانیل اصل به شکل یک چوبه یا غلاف باریک سیاه رنگ است که باید آن را به وسیله
یک چاقوی تیز شکافت و با پشت چاقو خمیر درون آن را درآورد و داخل سس‌ها یا خمیرها ریخت.

سوران _تبیان



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب