پر بازدید ترین مطالب

طرز تهیه شور ماهی پلو؛ غذای مخصوص عید بوشهری‌ها


اتاق خبر 24: 

شور ماهی پلو یکی از غذا‌های محلی کشور عزیزمان است که متعلق به بوشهر می‌باشد. 
 

مواد لازم:

ماهی شور ۱ عدد
کشمش ۲ پیمانه
گرد لیمو ۱ قاشق سوپ خوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
پیاز (سرخ شده) ۱ قاشق سوپ خوری
شوید (اختیاری به صورت ساطوری) ۲۰۰ گرم
برنج ۳ لیوان

شور ماهی پلو

طرز تهیه:

1. ابتدا ماهی را حداقل ۳ ساعت در آب سرد بخوابانید تا شوری آن گرفته شود و در این مدت چند بار آب آن را عوض كنید، سپس ماهی را تمیز كرده و تكه‌تكه كنید و در آب‌كش بگذارید.

2. برنج را با كره به صورت كته یا آب‌كش بپزید. روغن را در تابه ریخته و ماهی را سرخ كنید. كشمش پاك كرده و شسته را به ماهی اضافه كنید و كمی سرخ كنید.

3. پیازداغ ، زردچوبه، فلفل و پودر لیموعمانی را به ماهی و كشمش اضافه كنید و ماهی را به صورت جداگانه با پلو سرو كنید.

سایر نکات:

اگر دوست دارید به برنج شوید هم اضافه كنید.در این صورت ماهی را بعد از شستن داخل برنج در حال جوش بیندازید و وقتی كمی جوش زد آن را برداشته و پوستش را جداكنید و خرد كرده و به همراه كشمش و بقیه مواد سرخ كرده و به برنج اضافه كرده و بعد دم بیندازید.می‌توانید ماهی و كشمش را موقع كشیدن برنج لابه‌لای آن بگذارید و دم كنید.

منبع: پاییون



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب