پر بازدید ترین مطالب

طرز تهیه سالاد کاردینال، سالاد گوشت و سبزیجات


سالاد کاردینال نوعی سالاد خوشمزه و پرکالری است که در تهیه آن از سبزیجاتی مانند سیب زمینی، ذرت، جعفری و همچنین گوشت مرغ و کالباس استفاده شده و با سس مخصوصی سرو می شود. این سالاد معمولا به عنوان شام مورد استفاده قرار می‌گیرد و از نظر ظاهری بسیار شبیه سالاد الویه و سالاد ماکارونی است، با این تفاوت که در تهیه سالاد کاردینال از برنج استفاده می شود. وجود سبزیجات مختلف و گوشت در این غذا باعث شده که غذایی کامل باشد و سس موجود بر کالری آن می افزاید. بنابراین برای کودکان در حال رشد غذایی مناسب است. بافت این سالاد مانند سالاد الویه و ماکارونی به گونه‌ای است که امکان قالب زدن و تزیین دارد و در میهمانی ها، زیبایی سفره را دو چندان می‌کند.
سالاد کاردینال

 

 

برای برخورداری از غذای سالم، بهتر است سس مایونز را در منزل و با استفاده از روغن زیتون تهیه کنید و این سس خانگی را با خیال راحت در تهیه سالاد کاردینال مورد استفاده قرار داده و از خوردن آن لذت ببرید. طرز تهیه سس مایونز خانگی را در مقاله زیر دنبال کنید:

     
مواد لازم برای تهیه سالاد کاردینال













سس مایونز  200 گرم
سیب زمینی پخته نگینی خرد شده  1 لیوان
برنج دم کشیده  1/2 لیوان
کاهو نگینی خرد شده  1 لیوان
جعفری ساطوری شده  1/2 لیوان
ماست چکیده شیرین  3 قاشق غذاخوری
ذرت پخته یا کنسروی  1/2 لیوان
گوشت مرغ ریش ریش  1 لیوان
کالباس نگینی خرد شده 1/2 لیوان
سرکه رنگی 2 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

  


این غذا برای 6 نفر مناسب است، زمان آماده سازی و پخت حدود 1:30 می باشد.

طرز تهیه سالاد کاردینال

  1. سینه مرغ را به همراه یک عدد پیاز متوسط و کمی نمک و زردچوبه بپزید و سپس آن را ریش ریش کنید.
  2. سیب زمینی را پخته و به صورت نگینی خرد کنید.
  3. جعفری را پس از پاک کردن و شستن، خیلی ریز خرد کنید.
  4. کالباس را به صورت نگینی خرد کنید.
  5. در یک ظرف مناسب، همه مواد (سیب زمینی، برنج، کاهو، جعفری، ذرت، کالباس و مرغ) را با هم مخلوط کنید.
  6. سس مایونز را در ظرفی ریخته و خوب بزنید تا صاف شود.
  7. ماست را در ظرفی جداگانه هم بزنید و سپس به سس مایونز اضافه کنید.
  8. سرکه و سس گوجه فرنگی را با هم مخلوط کرده و به سس مایونز اضافه کنید.
  9. سس را مرتبا به مدت 5 دقیقه، به صورت دورانی با چنگال هم بزنید.
  10. سپس سس را کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید.
  11. سالاد را در ظرف مناسب بکشید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید، سپس سرو کنید.  

همه مواد غذایی دارای خواصی مفید برای بدن هستند، البته به شرط اینکه به درستی و به اندازه مصرف شوند. سبزیجات مورد استفاده در سالاد کاردینال خواص منحصر به فردی دارند که در صورت تمایل به آشنایی با این خواص می توانید به مقالات زیر مراجعه کنید: 


بیشتر بخوانید: خواص کاهو و فواید بی نظیر آن در درمان کم خونی


خواص جعفری و مضرات آن را در مقاله زیر دنبال کنید: 


بیشتر بخوانید: خواص جعفری چیست؟ (آشنایی با مضرات و خواص گیاه جعفری)


اگر مایلید همه چیز را درباره خواص و فواید ذرت بدانید به لینک زیر مراجعه کنید:


بیشتر بخوانید: همه چیز درباره خواص ذرت و فواید آن


 گروه آشپزی ستاره



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب