پر بازدید ترین مطالب

طرز تهیه سالاد خیار ایرانی با عدس و جوانه


وب‌سایت راستینه: ترشی انداختن سریع، طعم فوق‌العاده‌ای به این دستور سالاد خیار و عدس اضافه می‌کند. این سالاد برای یک ناهار ساده یا به عنوان بخشی از یک وعده‌ غذایی بزرگتر ایده‌آل است. ما عدس‌های سبز را برای این ناهار ترجیح می دهیم، چون شکلشان را حتی پس از پختن نیز حفظ می‌کنند. می‌توانید آنها را در اکثر سوپرمارکت‌ها و خوابارفروشی‌ها پیدا کنید.

مواد لازم برای 4 نفر

  • سرکه‌ برنج: نصف فنجان
  • آب: یک‌ چهارم فنجان
  • چیلی تند: ۱ عدد
  • شکر: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک: سه چهارم قاشق چایخوری
  • دانه شوید: نصف قاشق چایخوری
  • خیار: ۲ فنجان
  • کشمش: ۲ قاشق غذاخوری
  • شوید: چند شاخه
  • ماست یونانی: یک‌چهارم فنجان
  • روغن زیتون: ۱٫۵ قاشق غذاخوری
  • فلفل: برای عطر و طعم
  • عدس: ۱ فنجان
  • پنیر فتا: یک‌سوم فنجان
  • تربچه: ‌۴ عدد
  • پیازچه: ۲ عدد
  • گیاهان تازه: ‌۳  قاشق غذاخوری
  • جوانه‌های مخلوط: نصف فنجان

طرز تهیه سالاد خیار ایرانی با عدس و جوانه

مراحل پخت

1. سرکه، آب، چیلی، شکر، نصف قاشق چایخوری نمک و دانه‌ شوید را در یک قابلمه‌ کوچک باهم مخلوط کنید. بگذارید به جوش بیاید و سپس ۲ دقیقه آرام بجوشانید. بگذارید کمی خنک شود.

2. خیار و کشمش را به همراه شاخه‌های شوید در یک کاسه‌ کم‌عمق یا ظرف شیشه‌ای بریزید. مایع داغ را به آرامی روی آن بریزید. ۲ دقیقه در یخچال قرار دهید و در این مدت یک یا دوبار بهم بزنید. آن را صاف کنید (مایع را نگه دارید) و چیلی و شاخه‌های شوید را دور بیندازید. ۲ قاشق غذاخوری از مایع را در یک کاسه‌ بزرگ بریزید (در صورت تمایل، مایع ترشی باقی‌مانده را برای ترشی انداختن سبزیجات دیگر یا برای استفاده در سس سالاد نگه دارید).

3. دو قاشق غذاخوری مایع ترشی را با ماست، روغن، فلفل و یک چهارم قاشق چایخوری نمک باقی مانده مخلوط کنید. مخلوط خیار، عدس، فتا، تربچه، پیارچه و گیاهان را اضافه کنید. به آرامی بهم بزنید تا مخلوط شوند. این سالاد را با میکروگرین یا جوانه تزئین کنید.



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب