پر بازدید ترین مطالب

طرز تهیه سالاد اسفناج با رب انار


سالاد اسفناج با رب انار نوعی سالاد میوه و سبزیجات است که با سس رب انار مزه دار می‌شود و طعم ملس آن اشتهای هر کسی را برمی‌انگیزد. این سالاد پرخاصیت را می‌توان به عنوان یک وعده غذایی مجزا و یا یک پیش غذای خوشمزه مورد استفاده قرار داد.

سالاد اسفناج با رب انار

 

ستاره | سرویس آشپزی – آیا تابحال سالاد را در کنار رب انار میل کرده اید؟ در تهیه سالاد از انواع سبزیجات، میوه‌ها، لبنیات و گوشت استفاده می‌شود و تنوع آن تقریبا به اندازه تنوع غذا‌های موجود در دنیاست به گونه‌ای که با تغییر اجزاء و چاشنی‌های مورد استفاده می‌توان به طعم و مزه‌ی متفاوتی دست یافت. سالاد اسفناج نیز یکی از انواع سالاد خوشمزه است که علاوه بر طعم منحصر به فرد و جدیدی که نسبت به سالاد‌های پرمصرف مانند سالاد شیرازی و سالاد الویه دارد از خواص مفید متعددی برخوردار است. حتی کسانی که تمایلی به خوردن اسفناج ندارند با خوردن این سالاد، غافلگیر می‌شوند و از خوردن آن لذت می‌برند.

طرز تهیه سالاد اسفناج با رب انار










مواد لازم
برگ اسفناج پاک شده 500 گرم
دانه انار 100 گرم
پرتقال بزرگ 1 عدد
مغز گردو 60 گرم
رب انار ملس 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

دستور تهیه:

  • برگ‌های اسفناج را پس از پاک کردن در آب سرد بریزید و اجازه دهید نیم ساعت در آب بماند. سپس برگ‌ها را از آب بکشید و در صافی بریزید.
  • برگ‌های اسفناج را برای بار دوم و سوم در آب سرد و کمی نمک خیس کنید و پس از ۱۵ دقیقه، از آب بکشید و در صافی بریزید.
  • پس از اینکه آب اسفناج کشیده شد، برگ‌ها را روی پارچه نخی پهن کنید تا کاملا خشک شوند.
  • پرتقال را پوست گرفته و هر پره آن را به سه قسمت برش بزنید.
  • مغز گردو را به صورت درشت خرد کنید.
  • برگ‌های اسفناج را در ظرف سرو بریزید، سپس دانه‌های انار، تکه‌های پرتقال و گردوی خرد شده را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.
  • رب انار، سرکه بالزامیک، روغن زیتون، نمک و فلفل را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا کاملا مخلوط و یکدست شوند.
  • سس حاصل را روی سالاد ریخته و به عنوان پیش غذا یا یک وعده غذایی رژیمی میل کنید.

    سالاد اسفناج با رب انار

چند نکته مهم

  • برای تهیه سالاد اسفناج با رب انار از برگ‌های اسفناج تازه و کوچک استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید ۱۰۰ گرم پنیر فتا را رنده کرده و به سالاد اضافه کنید.
  • رب مورد استفاده برای تهیه سالاد اسفناج بهتر است ملس باشد، ولی اگر رب انار مورد استفاده ترش است مقدار آن را کم کنید. در صورت تمایل می‌توانید مقداری کنجد و خلال بادام نیز به سالاد اسفناج اضافه کنید.
  • سالاد اسفناج را به جای رب انار می‌توانید با عسل درست کنید (۱ قاشق غذاخوری عسل+ ۳ قاشق غذاخوری سرکه).
  • گاهی در سالاد اسفناج به جای پرتقال از برش‌های گلابی استفاده می‌شود.
اسفناج سرشار از املاح و ویتامین‌های مورد نیاز بدن است و برای درمان انواع بیماری‌ها و تامین سلامت مفید واقع خواهد شد. اسفناج منبع شناخته شده‌ای از آهن بوده و استفاده از آن به افزایش ذخایر آهن بدن کمک می‌کند. مصرف اسفناج همراه با میوه‌هایی مانند پرتقال و گریپ فروت که دارای ویتامین C زیادی هستند باعث افزایش ارزش غذایی آن می‌شود. هرچند استفاده از آن به دلیل داشتن اگزالات به بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ کلیه و مثانه توصیه نمی‌شود. ضمنا افراد سرد مزاج بهتر است اسفناج را با ادویه‌های گرمی مانند فلفل سیاه، هل و زنجبیل مورد استفاده قرار دهند تا سردی آن تعدیل شود.



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب