پر بازدید ترین مطالب

طرز تهیه دسر سوهان، سوغات شهر قم


اتاق خبر 24: 

سوهان قم یکی از خوشمزه ترین شیرینی­های ایرانی است که معمولاً به عنوان عصرانه همراه با چای سرو می­شود. اما شاید تا به حال به این فکر نکرده باشید که می­توانید خودتان سوهان قم را در منزل تهیه کنید. تهیه سوهان خیلی کار سختی نیست فقط نیاز به یک دماسنج آشپزی دارد تا با آن دمای دقیق مخلوط سوهان داغ را اندازه­گیری کنید. با تهیه سوهان در منزل می­توانید برای تزیین آن از مغزهای دلخواه خود استفاده کنید و سوهان را به شکل دلخواه خود در بیاورید.

مواد لازم:

آرد سفید ۱۰۰ گرم

آرد جوانه گندم ۳۰ گرم

شکر دانه ریز ۱۰۰ گرم

تخم مرغ (زرده) ۳ عدد

 کره آب شده ۱۰۰ گرم

 آب ۲ لیوان

 دسر سوهان

طرز تهیه:

 زرده تخم مرغ رو توی یه ظرف ریخته و با همزن دستی کمی هم بزنید بعد شکر پودر شده رو بهش اضافه کرده کمی هم میزنیم تا کمی غلیظ شود .

کره رو بهش اضافه کرده و حدود ۳۰ -۴۰ ثانیه هم میزنیم تا فرم بگیره و غلیظ بشه.

در ظرفی آب ریخته(بهتره سرد باشه) بعد هر ۲ آرد را توی آب ریخته و خوب هم میزنیم تا گلوله های آرد کاملا از بین بره.

ظرف رو روی حرارت قرار داده و حدود۳۰ تا ۴۰ دقیقه هم میزنیم تا حسابی قوام بیاد (با همزن دستی یا قاشق چوبی.

بعد از این مدت کره تخم مرغ وشکر رو اضافه کرده و در جهت عقربه های ساعت هم میزنیم.

توی این مرحله میتونیداسانس هل ،زعفران یا وانیل رو اضافه کنید حدود ۲ -۳ دقیقه زمان میخواد تا غلظت پیدا کنه(تا زمانی که رد همزن روی مواد بمونه.)

سایر نکات:

مقدار زعفران بستگی به خودتون داره،تازمانی که رنگ دسر تغیر نکرده به میزان زعفران اضافه میکنیم.

مقدارشکر وکره به خودتون بستگی دارد.

دسر باید کش بیاد

منبع: پاپیون



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب