طرز تهیه خمیر پای مرحله به مرحله



مفیدستان:

پای ها و تارت ها رو همگی می شناسیم. بسیاری از انواع غذاها و شیرینی ها و دسر ها رو می تونیم با درست کردن یک خمیر بسیار راحت تهیه کنیم. خمیری که بعد از پخت به یک کراست ترد و کرانچی تبدیل میشه. در تهیه خمیر اگر از نمک استفاده بشه برای انواع بسیار متنوعی ار غذاها و با خمیر شیرین، خیلی از دسر ها رو قادرین درست کنیم. خمیر پای و تارت دستور بسیار شبیهی به هم دیگه دارند و ممکنه تنها تفاوتشون اضافه شده تخم مرغ در خمیر باشه. امروز با هم طرز تهیه خمیر “پای” که برای تهیه غذا کاربرد داره رو می بینیم.

خمیر پای

خمیر پای

مواد لازم برای تهیه خمیر پای

  • آرد سفید دو پیمانه (۲۵۰ گرم)
  • کره سرد و نرم ۱۱۰گرم
  • آب سرد یک چهارم پیمانه
  • نمک یک ۱/۲ قاشق مرباخوری

مراحل تهیه خمیر پای

برای شروع اول نمک رو به آرد اضافه می کنیم. نمک بهتره از انواع نمک های ریز باشه چون قراره همراه آرد از الک رد بشه و اگر دونه های درشتی داشته باشه از سوراخ های الک رد نمیشه.

اضافه کردن نمک به آرد

اضافه کردن نمک به آرد

حالا نمک و آرد رو با هم با هم ویسک (با همزن دستی مخلوط) می کنیم و دو تا سه بار از الک رد می کنیم.

الک کردن آرد و نمک با هم

الک کردن آرد و نمک با هم

حالا کره رو به صورت مکعب های کوچیک در میاریم و به آرد اضافه می کنیم. سرد بودن تکه های کره یکی از نکاتی هست که باید رعایت کنیم.

اضافه کردن تکه های کره نرم ولی سرد به آرد

اضافه کردن تکه های کره نرم ولی سرد به آرد

حالا با سر انگشت هامون سعی می کنیم تا خمیر رو به خورد نمک بدیم. این عمل رو فقط با سر انگشت و نه همه دست انجام میدیم چون نباید حرارت دست به کره ها منتقل بشه و اون ها رو نرم و خمیری کنه.

با کمک سر انگشتان کره رو به خورد آرد می دهیم.

با کمک سر انگشتان کره رو به خورد آرد می دهیم.

وقتی کره ها رو به خورد آرد دادیم مخلوط باید شبیه به خرده نان بشه. اصلاً احتیاجی به ورز دادن نداره چون کره به روغن میفته و خمیر کیفیت خودش رو از دست میده.

به صورت خرده نان درآمده خمیر

به صورت خرده نان درآمده خمیر

حالا یک چهارم پیمانه آب که تقریباً معادل چهار قاشق سوپ خوری هست رو به خمیر اضافه می کنیم.

اضافه کردن آب سرد

اضافه کردن آب سرد

بعد ار اینکه آب سرد رو اضافه کردیم، خمیر رو در حد یکدست شدن ورز می دیم تا کاملاً منسجم بشه.

منسجم شدن خمیر پای

منسجم شدن خمیر پای

سپس خمیر رو داخل یک کیسه نایلونی یا در محافظ غذا می پیچیم و برای یکساعت داخل یخچال بهش استراحت می دیم. بعد از گذشتن این مدت اجازه می دیم تا خمیر به دمای آشپزخونه برسه. بعد روی تخته با کمک وردنه به صوررتی که از قطر قالب تارت بزرگتر باشه پهن می کنیم.

باز کردن خمیر با وردنه

باز کردن خمیر با وردنه

بعد از باز کردن خمیر با دو دست خمیر رو بلند می کنیم و با احتیاط روی قالب قرار قرار می دیم و بعد با نوگ انگشت ها ،خمیر رو داخل قالب فرم می دیم تا کاملاً به کف و دیواره های فیکس بشه. اگر قالب تفلون باشه و کف متحرک داشته باشه احتیاجی به چرب کردن یا آرد پاشی نداره. وگرنه با برس سطحش رو با کمی روغن آغشته می کنیم و بعد مقداری آرد می پاشیم و بعد قالب رو برعکس کرده و با دست به پشت قالب می زنیم تا آرد اضافی بریزه و بعد خمیر رو داخل قالب قرار می دیم. سپس با یک چنگال کف خمیر رو سوراخ سوراخ می کنیم تا موقع پخت، سطح خمیر پف نامناسب نکنه.

یهن کردن خمیر داخل قالب و سوارخ کردن کف خمیر

یهن کردن خمیر داخل قالب و سوارخ کردن کف خمیر

قالب رو داخل فری که از یک ربع پیش گرم کردیم با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد برای ۲۵-۳۰ دقیقه قرار می دیم تا کراست بپزه. بعد از این مدت قالب و خارج کرده اجازه می دیم تا خنک بشه سپس با مواد فیلینگ مورد نظرمون پر خواهیم کرد.

خمیر پای

خمیر پای



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان


عبارات مرتبط

طرز تهیه لازانیا ی عالی و خوشمزه • دونفره طرزتهیهلازانیاخوشمزه ۱۳۹۳۴۷ تهیه جامبو شلز پای مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا بادمجان و خمیر پیتزا مرحله به مرحله طرز تهیه موساکا یا گراتن بادمجان طرز تهیه لازانیا ی عالی و خوشمزه معصومه رجایی معصومه بیشتر طرز تهیه کامل شیرینی پفکی گردویی • دونفره شیرینیپفکیگردویی ۱۳۹۵۱۰۲۹ مطالب جدید » برترین ها طرز تهیه خمیر پیتزا ی خونگی، سریع و آسون طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی مرحله به مرحله طرز تهیه کامل کوفته تبریزی خوشمزه با آموزش مرحله به بیشتر تفاوت خمیر تارت و پایعکس تفاوتخمیرتارتوپایعکس ۱۳۹۵۸۱۹ آشپزان معروف دنیا چگونه پای میپزند؟ عکس در این بخش از آشپزی با پارسینه طرز تهیه یک خمیر پای عالی را به صورت مرحله به مرحله توسط آشپز و قناد معروف به نام آلن کارتر برای بیشتر آشپزان معروف دنیا چگونه پای میپزند؟ عکس آشپزانمعروفدنیاچگونهپایمیپزندع ۱۳۹۵۸۱۹ طرز تهیه خمیر پای به سبک و روش آلن کارتر تعداد نفر زمان کافی برای تهیه دقیقه زمان سرد شدن ساعت مواد لازم ¾ پیمانه آرد کامل یک قاشق غذاخوری شکر نصف قاشق بیشتر آشپزان معروف دنیا چگونه پای میپزند؟ عکسپارسینه ۱۳۹۵۸۱۹ آشپزان معروف دنیا چگونه پای میپزند؟ عکس طرز تهیه خمیر پای به سبک و روش آلن کارتر تعداد نفر زمان کافی برای تهیه دقیقه زمان سرد شدن ساعت مواد لازم ¾ بیشتر برچسب ها خمیر پای طرز تهیه خمیر پایپارسینه خمیر پای طرز تهیه خمیر پای ۱۳۹۵۹۱۸ تحریریه پارسینه در این بخش از آشپزی با پارسینه طرز تهیه یک خمیر پای عالی را به صورت مرحله به برای شما آماده کرده ایم باما همراه باشید طرز تهیه خمیر پای به بیشتر آشپزان معروف دنيا چگونه پاي ميپزند؟ ۱۳۹۵۸۲۲ ميپزند؟ پارسينه در اين مطلب طرز تهيه يک خمير پاي عالي را به صورت مرحله به مرحله توسط آشپز و قناد معروف به نام آلن کارتر براي شما آماده کرده‌ايم، با ما همراه باشيد چي بیشتر طرز تهیه پای ترد و خوشمزهنمناک طرزتهیهپای ۱۳۹۳۹۳۰ طرز تهیه خمیر پای سپس آنها را داخل قالب جمع کنید لبه های قالب را با دست صاف و یکدست کنید سپس با انگشت های هر دو دست به حالت دالبری آنها را حالت دهید پس از اینکه بیشتر طرز تهیه پیتزا بادمجان و خمیر پیتزا مرحله به مرحلهآشپر خانوم آشپر طرزتهیهپیتزابادمجانوخمیرپ ۱۳۹۵۱۰۱۴ کام طرز تهیه پیتزا بادمجان و خمیر پیتزا مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا بادمجان و خمیر پیتزا مرحله به مرحله  نظر ها بسته شده اند  جدیدترین اخبار مرگ مغزی و تفاوت بیشتر طرز تهیه پای آلبالو طرزتهیهپایآلبالو ۱۳۹۴۸۱۲ آلبالو ترش تازه شیر یا یک عدد تخم مرغ برای روی پای طرز تهیه مرحله برای تهیه خمیر پای ، آرد ، کره سرد و دیگر مواد را با هم مخلوط می کنیم و به آرامی با چنگال خوب مخلوط بیشتر تفاوت خمیر تارت و پایعکس تفاوتخمیرتارتوپایعکس ۱۳۹۵۸۱۹ آشپزان معروف دنیا چگونه پای میپزند؟ عکس در این بخش از آشپزی با پارسینه طرز تهیه یک خمیر پای عالی را به صورت مرحله به مرحله توسط آشپز و قناد معروف به نام آلن کارتر برای بیشتر آشپزان معروف دنیا چگونه پای میپزند؟ عکس آشپزانمعروفدنیاچگونهپایمیپزندع ۱۳۹۵۸۱۹ طرز تهیه خمیر پای به سبک و روش آلن کارتر تعداد نفر زمان کافی برای تهیه دقیقه زمان سرد شدن ساعت مواد لازم ¾ پیمانه آرد کامل یک قاشق غذاخوری شکر نصف قاشق بیشتر آشپزان معروف دنیا چگونه پای میپزند؟ عکسپارسینه ۱۳۹۵۸۱۹ آشپزان معروف دنیا چگونه پای میپزند؟ عکس طرز تهیه خمیر پای به سبک و روش آلن کارتر تعداد نفر زمان کافی برای تهیه دقیقه زمان سرد شدن ساعت مواد لازم ¾ بیشتر برچسب ها خمیر پای طرز تهیه خمیر پایپارسینه خمیر پای طرز تهیه خمیر پای ۱۳۹۵۹۱۸ تحریریه پارسینه در این بخش از آشپزی با پارسینه طرز تهیه یک خمیر پای عالی را به صورت مرحله به برای شما آماده کرده ایم باما همراه باشید طرز تهیه خمیر پای به بیشتر آشپزان معروف دنيا چگونه پاي ميپزند؟ ۱۳۹۵۸۲۲ ميپزند؟ پارسينه در اين مطلب طرز تهيه يک خمير پاي عالي را به صورت مرحله به مرحله توسط آشپز و قناد معروف به نام آلن کارتر براي شما آماده کرده‌ايم، با ما همراه باشيد چي بیشتر طرز تهیه پای ترد و خوشمزهنمناک طرزتهیهپای ۱۳۹۳۹۳۰ طرز تهیه خمیر پای سپس آنها را داخل قالب جمع کنید لبه های قالب را با دست صاف و یکدست کنید سپس با انگشت های هر دو دست به حالت دالبری آنها را حالت دهید پس از اینکه بیشتر طرز تهیه پیتزا بادمجان و خمیر پیتزا مرحله به مرحلهآشپر خانوم آشپر طرزتهیهپیتزابادمجانوخمیرپ ۱۳۹۵۱۰۱۴ کام طرز تهیه پیتزا بادمجان و خمیر پیتزا مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا بادمجان و خمیر پیتزا مرحله به مرحله  نظر ها بسته شده اند  جدیدترین اخبار مرگ مغزی و تفاوت بیشتر طرز تهیه پای آلبالو طرزتهیهپایآلبالو ۱۳۹۴۸۱۲ آلبالو ترش تازه شیر یا یک عدد تخم مرغ برای روی پای طرز تهیه مرحله برای تهیه خمیر پای ، آرد ، کره سرد و دیگر مواد را با هم مخلوط می کنیم و به آرامی با چنگال خوب مخلوط بیشتر طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده بدون فر با تصویر مرحله به مرحلهمجله تصویر طرزتهیهرولتمرغچرخکرده ۱۳۹۵۹۲۷ در این بخش از آموزش آشپزی مجله تصویر زندگی ، طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده بدون نیاز به فر را به صورت تصویری و مرحله به مرحله خواهید دید طرز تهیه رولت مرغ چرخ کرده بیشتر آموزش تصویری پای آلبالو طرز تهیه سایت آشپزی ۱۳۹۴۴۲۸ آلبالو ترش تازه شیر یا یک عدد تخم مرغ برای روی پای طرز تهیه مرحله ۱ برای تهیه خمیر پای ، آرد ، کره سرد و دیگر مواد را با هم مخلوط می کنیم و به آرامی با چنگال خوب مخلوط بیشتر

برچسب ها

اندکی تفکر …

خود رابه خدا بسپار
وقتي ڪه دلت تنگ است
وقتي ڪه صداقت ها
آلوده به صد رنگ است
خود رابه خدا بسپار
چون اوست ڪه بي رنگ است

پر بازدیدترین مطالب