پر بازدید ترین مطالب

طرز تهیه جوجه فسنجان


اتاق خبر 24: 

کباب فسنجانی غذای استان مازندران است. کباب فسنجانی یکی از کباب های خوش طعم و طرز تهیه آن بسیار آسان است. این غذا را هم با برنج و یا هم با نان می توان سرو نمود.

مواد لازم برای کباب فسنجانی:

    گوشت بدون استخوان ران وسینه مرغ :600 گرم

    پیاز :1 عدد متوسط

    گردو آسیاب شده :200 – 300 گرم

    رب انار :یک فنجان سر پر

    نمک ,فلفل , زعفران دم کرده :به میزان دلخواه کباب فسنجانی

 

کباب فسنجانی

 

طرز تهیه کباب فسنجانی:

    ابتدا گوشت مرغ را شسته ومانند قطعات جوجه کبابی خرد میکنیم. سپس پیاز را خرد کرده ودر ظرف به آن میافزاییم. بعد از آن گردویی که از قبل آسیاب کرده بودیم راهمراه رب انار ونمک وفلفل وزعفران دم کرده را به بقیه مواد اضافه میکنیم وبرای ساعتی در جایی خنک به آن استراحت میدهیم تا به خوبی با هم مزه دار شوند. پیاز ها نباید ریز خرد ویا رنده شوند زیرا به گوشت چسبیده وزمان کباب کردن پیازها زودتر میسوزند و مورد دیگر این که اگر نخواستید گوشت ها را به صورت جوجه کبابی با سیخ جوجه, کباب کنید میتوانید آن را با مقدار کمی آب درون فر یا تابه های چفل به مدت یک ربع تا بیست دقیقه طبخ کنید که در آنوقت آب کبابها به روغن میافتد وطعم ومزه واقعی فسنجان را به خود میگیرد .

 

 

نکات تکمیلی در مورد کباب فسنجانی:

    کباب فسنجانی جزو انواع کباب میباشد. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد . کباب فسنجانی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .

    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب