طرز تهیه ترشی بادمجان +عکس



مفیدستان:

طرز تهیه ترشی بادمجان را در ادامه ببینید :

طرز تهیه ترشی بادمجان

این مدل ترشی بادمجان خیلی راحت درست میشه و شدیدا خوش خوراکه. علاوه بر اون رنگ زیبایی داره و جون میده برای خوشگل کردن سفره. سعی کنید از بهترین مواد برای درست کردن ترشی استفاده کنید. طرز تهیه ترشی بادمجان را در ادامه ببینید :

بادمجون هایی که معروف به شمالی هستن و باریک و قلمی و خوشرنگ اند رو انتخاب کنید و بهتره بادمجونا دونه یا تخم نداشته باشن. اگه بادمجون تخم داره سعی کنید اون قسمت ها رو زیاد نریزید.

مواد اولیه:

بادمجان قلمی ۱ کیلوگرم
سیر حدود ۴۰۰ گرم
سبزی ترشی(جعفری،نعنا،ترخون وسبزی های معطر)خرد شده ۱۰۰گرم
سبزی خشک معطر محلی کمی
فلفل سبز تند چند عدد
سرکه قرمز به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سیاه دانه،گلپر،فلفل قرمز و سیاه در صورت تمایل

 

طرز تهیه:

 

۱- سر و ته بادمجون هارو بگیرید و اونا رو درشت خرد کنید.

۲- سیر رو پوست بکنید و خرد کنید.(میتونید سیرها رو بکوبید تا له بشن یا در غذا ساز بریزید)

۳- بادمجون های خرد شده رو داخل قدری سرکه ریخته به آن کمی نمک اضافه کنید
و روی حرارت بجوشونید تا کمی نیم پز بشه. خیلی نیاز به پختن نداره.
حدود ده دقیقه تا یک ربع کافیه تا خامی اون گرفته بشه. (حرارت گاز و شعله متوسط باشه)

۴- بعد از پخت بادمجون اون رو در آبکش بریزید تا سرکه اضافی خارج بشه.

 

طرز تهیه ترشی بادمجان

 

۴- وقتی بادمجونها خنک شد اونها رو کم کم در شیشه بریزید
و بین هر لایه کمی سیر خرد شده و سبزی خشک و سبزی ترشی بریزید
و در لایه ی رویی در هر شیشه یک تا دو عدد فلفل قلمی تند خرد کنید.
این به ذائقه ی شما در مقابل تحمل تندی برمیگرده که چقدر فلفل بریزید.

۵- حالا مخلوط سرکه و نمک (مقدار کمی) رو داخل شیشه ها بریزید و درب شیشه رو خوب ببندید.

 

 

۶- شیشه رو به مدت یک هفته در کابینت قرار بدید.
همچنین بعد از دو روز ترشی رو چک کنید که سرکه اون کم نشده باشه.
در صورت کم بودن مجددا به اونها سرکه اضافه کنید.
بعد از یک هفته ترشی رو در یخچال قرار بدید.
این ترشی هر چی بیشتر بمونه بهتر و خوشمزه تر میشه.

 

 

طرز تهیه ترشی بادمجان

طرز تهیه ترشی بادمجان
نکات:

۱- اگه دوست دارید میتونید در هر لایه فلفل سبز قلمی بریزید که در این صورت ترشی تندتر میشه.

۲- زیاد ریختن سیر باعث تندی بیشتر ترشی میشه پس اگر به تندی حساس هستید میزان سیر و فلفل رو کمتر کنید.

۳- سبزی چوچاق یا زولنگ یک نوع سبزی محلی شمالیه که بسیار معطره و در غذاهای شمالی و ترشیجات استفاده میشه.
در اینجاهم از چوچاق خشک بعنوان سبزی خشک معطر محلی استفاده شده…
اگه شما به این سبزی خشک دسترسی نداشتید از نعنا خشک استفاده کنید از هیچی بهتره ولی خوب جای اون رو نمیگیره.

۴- بعضی ها در این ترشی سیاه دانه میریزن اگه دوست دارید میتونید کمی بریزید.

۵- کاملا حواستون باشه بادمجونها رو در حین پختن له نکنید. پختن فقط باید در حدی باشه که خامی بادمجون گرفته بشه.

۶- سبزی رو خوب بشورید و بعد بذارید خشک بشه (روی ملحفه تمیز قرار بدید تا آب اضافی اون گرفته بشه)
و بعد خرد کنید و استفاده کنید. بادمجون ها هم حتما باید خشک باشن. کلا هیچ نوع آبی نباید وارد ترشی بشه.

۷- در این ترشی از سرکه قرمز استفاده میکنیم که علاوه بر رنگ زیبای خود بامجون ها یک رنگ بی نظیر به ترشی میده.

۸- نمک مورد نیاز برای هر شیشه بزرگ حدود نصف قاشق چایخوری هست.
زیاد نمک نریزید چون هنگام پخت بادمجونا هم کمی نمک به بادمجونها زده ایم.

۹- در صورت تمایل به استفاده از ادویه ی ترشی در مصرف اون مختارید.
ادویه ی ترشی در عطاری ها به فروش میرسه . علاوه بر اینها میتونید از فلفل سیاه و قرمز و گلپر هم استفاده کنید.

کافه شکلات

طرز تهیه ترشی بادمجان +عکس



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان


عبارات مرتبط با این موضوع

طرز تهیه ترشی بادمجان عکس نیک صالحی پرتال …طرزتهیهترشیبادمجانطرز تهیه ترشی بادمجان این مدل ترشی بادمجان خیلی راحت درست میشه و شدیدا خوش خوراکهطرز تهیه ی ترشی بادمجان شكم پرطرز تهیه ترشی بادمجان ترشی بادمجان شکم پر مواد لازم برای ترشی بادمجان سبزی ترشی طرز تهیه ترشی بادمجان و تمبرهندی طرز تهیه ترشی لوبیا سبز مواد لازم برای ترشی لوبیاسبز لوبیا سبز گرم نمک قاشق غذاخوری … طرز تهیه ترشی، طرز تهیه ترشی بندری آکا طرز تهیه ترشیترشی بادمجانترشی بندریطرز تهیه ترشی کلم قرمزطرز تهیه ترشی مخلوططرز تهیه طرز تهیه ترشی گل کلم مخلوط طرز تهیه ابتدا گل کلم را گل کنید و خوب بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا خشک شودهویج را پس از طرز تهیه ترشی مخلوط طرز تهیه ترشی مخلوط پربیننده ترین خبرها دختر و پسرهای اهل ذوق و هیجان اینجا را ببینند خورش بادمجان، طرز تهیه خورش بادمجان مجلسی تنوع در آشپزی با «قورمه سیب و جَزَر» خورش تره فرنگی با گوشت چرخ کرده طرز تهیه کته با آب مرغ طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی طرز تهیه ترشی کلم قرمز مجلسی طرز تهیه ترشی لیته خانگی طرز تهیه ترشی لیته خانگی ،مواد لازم بادمجان یک کیلو سبزی معطر پاک کرده نیم کیلو فلفل دستور تهیه ترشی بندری فوق العاده لذیذ عکس نیک صالحی پرتال دستورتهیهترشی طرز تهیه پیتزای گوشت قلقلی عکس طرز تهیه شکلات داغ یخ زده یک نوشیدنی پر طرفدار از مارتا طرز تهیه ترشی لوبیا سبز بسیار خوشمزه و دلچسب ترشی طرز تهیه ترشی ترشی لوبیا سبز طرز تهیه ترشی لوبیا سبز طرز تهیه ترشی لوبیا سبز بسیار ترشی بندری طرز تهیه ترشی بندری ترشی خوشمزه جنوب ایران ترشی بندری تمرهندی بسته موسیر گرم هویج عدد خیار عدد بادمجان عدد طرز تهيه ترشي بادمجان شكم پر طرز تهيه ترشي بادمجان طرز تهيه ترشي بادمجان كبابي

برچسب ها

اندکی تفکر …

خدا وقتی نخواهد، عمر دنیا سر نخواهد شد
گلوی خشک صحرایی به باران تر نخواهد شد
خدا وقتی بخواهد، غیر ممکن می شود ممکن
ولی وقتی نخواهد، واقعاً دیگر نخواهد شد

پر بازدیدترین مطالب