پر بازدید ترین مطالب

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر


اتاق خبر 24: 

ترشی بادمجان شکم پر یکی از ترشی های خوش طمع است که طرز تهیه ای بسیار ساده دارد و مواد اولیه آن همیشه و در تمام فصول در دسترس می باشد.

مواد لازم:

بادمجان قلمی 1 کیلوگرم (بادمجان ها نباید زیاد تپل باشند و بادمجان دلمه ای برای این ترشی مناسب نیست)

 

سرکه به مقدار لازم

 

سیر 250 گرم

 

هویچ 200 گرم

 

سبزی ترشی نعناع و ترخون و.. به مقدار لازم

 

فلفل سبز 50 گرم

 

ترشی بادمجان شکم پر

 

طرز تهیه:

ابتدا موادی که قرار است داخل شکم بادمجان ها را با آن پر کنیم یعنی فلفل, هویج, سیر و سبزی را خرد کرده و با هم مخلوط می کنیم. بادمجان ها را با دادن یک برش عمودی و باز کردن شکم آنها در داخل سرکه به مدت 5 الی 7 دقیقه می پزیم و بعد از پختن آنها را از سرکه بیرون آورده و اجازه می دهیم تا خوب سرد شوند و سپس شکم بادجان ها را با موادی که از قبل خرد و مخلوط کرده ایم پر می کنیم. بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اظافه می نیم به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی بالاتر از بادجان ها باشد, در ظرف را خوب می بندیم و بعد از 10 الی 12 روز ترشی قابل خوردن است.

 

نکات تکمیلی:

    بادمجان جزو ترشیجات و شور میباشد

    زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 45 دقیقه

    و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .

    بادمجان را می توانید در وعده دسر – سرو کنید .

    توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد . 



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب