پر بازدید ترین مطالب

طرز تهیه املت دریایی، صبحانه دریایی


مجله سرآشپز – سمیه دیندار: املت دریایی یک نوع متفاوت از املت است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد مورد نیاز

  • میگو (پاک شده): 100 گرم
  • تخم مرغ: 6 عدد
  • سیر (له شده): 2 حبه
  • دانه میخک: 1 عدد
  • فلفل چیلی: یک چهارم ق چ
  • دانه تخم زیره: یک سوم ق چ
  • سس مایونز: یک دوم پیمانه
  • چیپس (خردشده): 2 ق س
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن زیتون: 4 ق س

 

 طرز تهیه املت دریایی، صبحانه دریایی

طرز پخت:


1.    2 قاشق سوپخوری روغن زیتون (یا کره) را داخل تابه ای گرم کنید. بعد میگو، سیر، دانه میخک، فلفل چیلی، دانه تخم زیره، نمک و فلفل را به آن افزوده و به مدت 3 دقیقه تفت دهید تا بوی ادویه ها به مشام رسیده و میگو بپزد. سپس از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد.

2.    سس مایونز و چیپس را به مخلوط میگو افزوده و با هم مخلوط کنید.

3.    تخم مرغ را در کاسه ای شکسته و با استفاده از چنگالی هم بزنید تا کاملا سفیده با زرده مخلوط شود. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و هم بزنید.

4.    بقیه روغن زیتون (یا کره) را درون تابه کوچکی بریزید. سپس با استفاده از قلم مویی آن را به دیواره تابه بمالید و روی حرارت قرار دهید. بعد به وسیله ملاقه مقداری از مایه تخم مرغی را داخل آن بریزید (برای آنکه مایه به تابه نچسبد، دسته آن را بگیرید و تکان دهید) و بگذارید تا زیر نیمرو برشته و روی آن نرم شود.

5.    با استفاده از قاشقی مقداری از مخلوط مواد را روی نیمی از نیمرو ریخته و تابه را کمی کج کنید. بعد به وسیله کفگیری نیمه دیگر نیمرو را روی مواد برگردانید. سپس داخل ظرفی بگذارید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب