پر بازدید ترین مطالب

طرز تهیه استیک از نوع مدیترانه‌ای


اتاق خبر 24: 

استیک مدیترانه ای یکی از انواع استیک است که طعم فوق العاده ای دارد و پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
مواد لازم:

راسته گوساله: 8 تکه (200 گرم)
پیاز (ریز خردشده): 1 عدد
سرکه قرمز: 2 ق س
آب لیموترش: 1 ق س
پودر رزماری: 2 ق چ
سس خردل: 2 ق چ
سیر (رنده شده): 1 حبه
نمک و فلفل: به میزان لازم
زنجبیل (رنده شده): یک چهارم ق چ
روغن زیتون: 1 ق س

استیک از نوع مدیترانه‌ای

طرز تهیه:

1. راسته گوساله (یا فیله گوساله) را با استیک کوب به آرامی بکوبید تا پهن شود.

2. پیاز، سرکه قرمز، آب لیموترش، پودر رزماری، سس خردل، سیر، نمک، فلفل و زنجبیل را درون کاسه ای ریخته و مخلوط کنید. بعد گوشت را به مدت 15 دقیقه داخل آن قرار دهید تا مزه دار شود.

3. روغن زیتون را به گوشت اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر استراحت دهید.

4. تابه چدنی خط دار را روی حرارت قرار دهید تا کاملا داغ شود. سپس هر طرف تکه های گوشت را حدود 7 دقیقه با حرارت متوسط سرخ کنید.

5. در صورت تمایل می توانید این استیک را همراه با پلو و فلفل دلمه ای سرو کنید.

منبع: مجله سرآشپز

 



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب