پر بازدید ترین مطالب

طرز تهیه آغوز مسما غذای محلی مازندران


طرز تهیه آغوز مسما غذای محلی مازندران

 

غذاهای محلی همیشه پرطرفدار هستند . یکی از غذاهای محلی مازندران که با گوشت اردک یا مرغ تهیه شده آغوز مسما نام دارد.در این مطلب از ایران ناز دستور تهیه آغوز مسما با اردک را برای شما آموزش میدهیم با ما همراه باشید:

 

طرز تهیه آغوز مسما غذای محلی مازندران

 

آغوز مسما از غذاهای سنتی مازندران بوده که دارای پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا به دلیل داشتن گوشت اردک و مواد معدنی و ویتامین ها به دلیل داشتن گردو و رب انار است.

 

مواد لازم برای آغوز مسما

 

اردک 600 گرم

گردو 200 گرم

پیاز 75 گرم

رب انار 50 گرم

آب 2 لیتر

شکر 75 گرم

روغن 10 گرم

دانه های ساییده شده انار 100 گرم

زردچوبه 10 گرم

نمک 10 گرم

 

طرز تهیه آغوز مسما غذای محلی مازندران

 

طرز تهیه آغوز مسما

 

اردک را سرخ می کنند.پیاز را تفت داده اردک را همراه با آب به آن اضافه می کنند.

 

بعد از جوش آمدن آب خورش، دانه های ساییده شده انار خشک و گردو را به مواد اضافه می کنند.

 

رب انار ترش، شکر، نمک و زردچوبه را خوب هم زده به خورش اضافه می کنند.آغوز مسما بعد از مدت 2 ساعت پخت با حرارت بسیار ملایم، آماده است.



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب