پر بازدید ترین مطالب

طرز تهیه‌ی املت به روش ژاپنی


غذاهای گوناگونی به وسیله‌ی تخم مرغ تهیه می‌شوند اما امروز برای شما روش تهیه‌ی یک نوع املت را که کشور ژاپن، تهیه می‌شود، قرار داده‌ایم. برای آشنایی با شیوه‌ی پخت و مواد اولیه‌ی املت ژاپنی، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی املت به روش ژاپنی

 

اختصاصی تابناک باتو؛ غذاهای گوناگونی به وسیله‌ی تخم مرغ تهیه می‌شوند اما امروز برای شما روش تهیه‌ی یک نوع املت را که کشور ژاپن، تهیه می‌شود، قرار داده‌ایم. برای آشنایی با شیوه‌ی پخت و مواد اولیه‌ی املت ژاپنی، با ما همراه باشید.
طرز تهیه‌ی املت به روش ژاپنی

مواد لازم:

تخم مرغ: 3 عدد

پیاز کوچک رنده شده: 1 عدد

پیازچه‌ی خرد شده: 1 ساقه

هویج رنده شده: 1 عدد

شیر: 2 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری

نمک: 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

تخم مرغ‌ها را در ظرفی ریخته و شیر را به آنها اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم. وقتی تخم مرغ و شیر خوب مخلوط شدند، هویج رنده شده (یا ریز خرد شده)، پیاز رنده شده و پیازچه را به همراه نمک و فلفل، به مواد می‌افزاییم و خوب هم می‌زنیم.

ماهیتابه را روی حرارت قرار داده و روغن را داخل می‌ریزیم تا خوب داغ شود سپس یک ملاقه از مواد املت را برداشته و داخل ماهیتابه می‌ریزیم، وقتی املت خوب خودش را گرفت، در همان حالی که داخل ماهیتابه است، آن را رول می‌کنیم.

بقیه‌ی مواد املت را نیز به همین روش رول کرده و آماده می‌کنیم و در آخر برش می‌زنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: justfood



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب