پر بازدید ترین مطالب

شیرینی لایه‌ای با طعم دارچین


با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و آغاز سال جدید، تصمیم داریم آموزش تهیه‌ی چند نوع شیرینی خانگی را برای شما خوبان قرار دهیم. امروز آموزش شیرینی لایه‌ای با طعم دارچین را برای شما قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این شیرینی خوشمزه، با ما همراه باشید.

شیرینی لایه‌ای با طعم دارچین

اختصاصی تابناک باتو؛ با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و آغاز سال جدید، تصمیم داریم آموزش تهیه‌ی چند نوع شیرینی خانگی را برای شما خوبان قرار دهیم. امروز آموزش شیرینی لایه‌ای با طعم دارچین را برای شما قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این شیرینی خوشمزه، با ما همراه باشید.
شیرینی لایه‌ای با طعم دارچین

مواد لازم برای خمیر:

آرد: دو پیمانه

شکر: دو قاشق غذاخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

کره (مکعبی خرد شده): یک پیمانه

تخم مرغ: یک عدد

شیر: دو قاشق غذاخوری

مواد لازم برای مزه‌دار کردن شیرینی:

شیر: یک چهارم پیمانه

شکر: یک سوم پیمانه

پودر دارچین: یک قاشق غذاخوری

یک تخم مرغ زده شده به همراه یک قاشق غذاخوری شیر

طرز تهیه:

برای تهیه‌ی خمیر این شیرینی، آرد، شکر و نمک را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط می‌کنیم.

کره را به مواد قبلی اضافه کرده و با کمک انگشتان دست، آنها را به آرامی ورز می‌دهیم تا کره کاملا به خورد مواد برود.

در ظرفی جداگانه تخم مرغ و شیر را با یکدیگر مخلوط کرده و به آرامی به خمیر، اضافه می‌کنیم. خمیر را ورز می‌دهیم تا کاملا یکدست شود.

خمیر به دست آمده را به دو بخش تقسیم می‌کنیم. هر بخش را به شکل جداگانه با کمک وردنه به شکل مربع، صاف می‌کنیم، روی آن را می‌پوشانیم و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار می‌دهیم.

شکر و دارچین را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم. 

خمیرها را از یخچال خارج می‌کنیم. شیر را با کمک قلمو روی سطح خمیر می‌مالیم. حالا مخلوط شکر و دارچین را روی آن می‌پاشیم.

با کمک یک چاقوی تیز، نوارهای باریکی از خمیرها جدا می‌کنیم.

دو یا سه عدد از این نوارها را روی یکدیگر قرار داده و به آرامی به یکدیگر می‌تابانیم.

داخل سینی فر، کاغذ روغنی پهن کرده و آن را چرب می‌کنیم. شیرینی‌ها را داخل سینی می‌چینیم.

از مخلوط تخم مرغ زده شده و شیر، با کمک قلمو روی تمام شیرینی‌ها می‌زنیم.

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد روشن کرده و سینی را در فر قرار می‌دهیم.

پس از گذشت نیم ساعت، شیرینی‌ها آماده‌اند. اجازه می‌دهیم تا خنک شوند و سپس آنها را در ظرف سرو شیرینی قرار می‌دهیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: atyabtabkha



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب