پر بازدید ترین مطالب

روش های کاربردی برای گرفتن ویزای استرالیا


روش های کاربردی برای گرفتن ویزای استرالیا

چگونه ویزای استرالیا به راحتی بگیریم ؟ 

 

کشور استرالیا یکی از توریستی ترین کشور های جهان است در ادامه میتوانید با روشهای کاربردی برای گرفتن ویزای استرالیا تالاب را دنبال نمایید. 

 

ویزای توریستی استرالیا , استرالیا یکی از ثروتمندترین کشور های جهان است که به علت برخورداری از امکانات رفاهی درکنار جاذبه‌هاي طبیعی و گردشگری همواره در کانون دقت گردشگران و مهاجران قرار دارد.

 

استرالیا به علت برخورداری از آب و هوای معتدل در طول سال، جاذبه‌هاي گردشگری مثل آبشارها، جنگل‌ها، سازه‌هاي مدرن و …. درکنار اقتصاد غنی و پویا – دومین کشور ثروتمند جهان پس از سوئیس – همواره از مهم‌ترنی مقصدهای گردشگری و مهاجران در سراسر جهان به شمار می رود؛ ولی مشابه غالباً کشور های جهان دریافت ویزا از طریق سفارت این کشور یکی از الزامات سفر است.

 

روش های کاربردی برای گرفتن ویزای استرالیا

انواع ویزاهای استرالیا

۱»‌ ویزای اقامت دائم از طریق مهارت و تخصص «Skilled Migration»

۲» مهاجرت از طریق تجارت و سرمایه‌گذاری «Business Migration»

۳» مهاجرت همسر «Spouse Migration»

۴» مهاجرت والدین «Parent Migration»

۵» آخرین فرد بازمانده «Last Remain Relative»

۶» ویزای دانشجویی «Student Visa»

۷» ویزاهای موقت حاوی انواع ویزاهاي توریستی «Visitor Visa»

 

انواع ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا یکی از دشوارترین ویزاها قلمداد شده و دارای انواع گوناگونی است؛ به عبارت دیگر، هر یک ازآن‌‌ها برای هدفی ناب و مدتی محدود صادر میشوند. همینطور دارندگان هر یک از این ویزاها اجازه کار، مبدل ویزا یا اقامت دائم در خاک استرالیا را نخواهند داشت.

 

روش های کاربردی برای گرفتن ویزای استرالیا

 

ویزای توریستی «گردشگری»

با استفاده از این ویزا میتوان به صورت توريست به استرالیا سفر کرده و تا مدت ۳، ۶ و ۱۲ ماه در آنجا اقامت داشته باشید.
هزینه دریافت این ویزا در ایران ۱۳۵ دلار ودر خاک استرالیا ۳۴۰ دلار است.

 

ویزای توریستی خانوادگی

چنانچه یکی از خویشاوندانتان ساکن استرالیا است، از این طریق می توانید به سهولت برای دریافت ویزای گردشگری اقدام کنید. برای اینکار کافی است تا دعوتنامه‌اي از فرد مذکور برای شما ارسال شود؛

 

ویزای توریستی کاری

ویزای کاری نوعی از ویزای توریستی مخصوص افرادی است که برای کمپانی در کنفرانس‌ها، گفتگو‌هاي شغلی، جلسه‌‌ها و قراردادهای کاری و … نیت سفر به استرالیا را دارند. د.

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی استرالیا

روش های کاربردی برای گرفتن ویزای استرالیا

مدارک لازم برای گرفتن ویزای توریستی استرالیا

 

تکمیل فرم تقاضای «لینک ثبت‌اسم ویزای آنلاین»
شناسنامه ایرانی
گذرنامه
یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید ۴*۶
کارت پایان خدمت سربازی یا بخشودگی از نظام وظیفه برای متقاضیان مرد ۱۸ تا ۵۰ سال
مدارک مالی که توانمندی متقاضی را برای گردشگری در استرالیا را نشان دهد مثل گردش مالی حساب بانکی
گواهی اشتغال به تحصیل درصورت دانشجو بودن متاضی ، قرارداد کاری درصورت اشتغال ،
مجوز کسب ، مدارک احداث کمپانی و … درصورت کارفرما بودن متقاضی
عرضه مدارک لازم مبنی بر بازگشت به ایران «نامه کارفرما، نامه اسم نويسي در مدرسه یا دانشگاه، سند اموال و دارایی‌ها، سند ازدواج، مدرک اسم نويسي در کنفرانس، …»
پرداخت وجه صدور ویزا « ۱۳۵ تا ۱۰۰۰ دلار استرالیا»: این مبلغ درصورت رد تقاضای نیز قابل استرداد نیست.

 



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب