پر بازدید ترین مطالب

دسر کدو حلوایی دسری پاییزی


دسر کدو حلوایی دسری پاییزی

کدو حلوایی پر از خواص ریز و درشت است که می توان ان را به عنوان یکی از بهترین سبزیجات نارنجی نام برد که انواع دسر, کوکو , آش و بسیاری دیگر غذاها را می توان با آن تهیه کرد و در پاییز از آنها لذت برد.

اگر شما هم دوست دارید برای اخر هفته خود یک مهمانی با دسری پاییزی تهیه کنید. دسر کدو حلوایی  دسری بسیار زیبا و مناسب این فصل است  که می توانید از مهمان های خود با آن پذیرایی کنید و سلیقه خود را به نمایش بگذارید. طرز تهیه دسر کدو حلوایی را در نیک صالحی ببینید.

طرز تهیه دسر کدو حلوایی

مواد لازم برای تهیه کدو حلوایی :
کدو حلوائی ۴۰۰ گرم پخته و خرد شده
شکر قهوه ای ۵۰ گرم
آرد ۱۰۰ گرم
آرد برنج ۵۰ گرم
پودر قند ۱۱۵ گرم
کره نرم ۱۱۵ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
دارچین یک دوم قاشق چایخوری
بکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
جوز هندی مقدار کم پرک
بادام یا گردوی خرد شده ۳ قاشق سوپخوری

طرز تهیه دسر کدو حلوایی

  ۴۰۰ گرم کدو حلوایی خرد شده را یک سوم پیمانه آب
و یک قاشق شکر به مدت ۱۰ دقیقه میگذاریم روی حرارت بپزد.
میتوانیم این دسر را با میوه جات دیگری هم تهیه کنیم و این دسر خیلی خوشمزه است.
میتوانیم از انبه، سیب، گلابی یا میوه های دیگر استفاده کنیم.
میتوانیم این دسر را به صورت گرم با بستنی یا به صورت سرد مصرف کنیم.
کف قالب را چرب میکنیم و شکر قهوه ای را کف آن میریزیم.
کدو حلوایی ها را روی شکر میریزیم.
مواد خشک شامل آرد سفید، آرد برنج، دارچین، وانیل و بکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم.
کره و پودر قند را با هم با همزن هم میزنیم.
و با فاصله از هم یکی یکی تخم مرغها را هم اضافه کرده و با مواد هم میزنیم.
جوز هندی را روی کدو ها رنده میکنیم.
مخلوط مواد خشک را کم کم به موادی که هم زدیم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
این مواد را روی کدوها میریزیم و صاف میکنیم.
در صورت دلخواه پرک بادام یا گردوی خرد شده روی دسر میریزیم.
سپس به مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه داخل فر ۱۷۵ درجه سانتی گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهاید یا شماره ۴
در طبقه وسط فر میگذاریم بپزد.

خواص کدو حلوایی:

یرقان (زردی) را برطرف می کند. انواع کدو، ادرار آور و تب بر است.
تخک کدو به خصوص پوست سبز رنگ آن ضد کرم است. لذا مصرف مقدار ۷۵ تا ۱۰۰ گرم تخم کدو
در مورد افراد بزرگسال و ۳۷ تا ۵۰ گرم آن در مورد اطفال تجویز شده است.
کدو حلوایی، سینه را نرم و اخلاط و سرفه را آسان می کند.
اگر کدو حلوایی را پخته به صورت کرم به صورت بمالید و نیم ساعت صبر کنید
، رنگ چهره و رخسار باز شده و صورت را براق و زیبا می نماید. خوردن کدو، موجب برطرف شدن غم و اندوه است.
خوردن کدو با عدس رقت و نرمی قلب می آورد. کدو برای درمان قولنج مفید است.
خوردن کدو مغز را تقویت می کند. روغن تخم کدو برای تسکین درد بواسیر بسیار مفید است.

جوشانده گل کدو برای سینه بسیار مفید است.خوردن کدو باعث تجدید قوای جسمی و روحی
بدن و موجب استحکام بافت های بدن می شود. خوردن کدو، خوابی راحت به دنبال دارد و
کسانی که دچار کم خوابی هستند، کدو برای درمان کم خوابی آنها مؤثر است.
کدو طبیعتی سرد دارد. کدو صفرا را تسکین می دهد.

شیره تخم کدو یبوست را برطرف می کند لذا باید صبح ناشتا یک فنجان از آن میل شود.
ابن سینا پزشک شهر اسلامی، کدو را برای رفع سرد درد و رفع بی خوابی و درمان خستگی اعصاب تجویز می کرد.
کمپوت کدو مخلوط با سیب، غذای ملین خوبی است و برای دفع یبوست تأثیر زیادی دارد.
چون کدو به آسانی پخته می شود غذایی فوق العاده مفید برای معده های ضعیف است.
کدوی پخته را به بچه ها، پیرمردان و به کسانی که دچار بیماری عفونت شده اند و دوره نقاهت را می گذرانند، بدهید.

آشپزی انلاین ـ باشگاه خبرنگارن جوان
تاریخ بروزرسانی : 2018-10-11 / گردآوری : /

امتیاز : 4 تعداد رای : 1



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب