پر بازدید ترین مطالب

دسر شکلاتی لیوانی؛ هنرنمایی با شکلات


ماهنامه کیک و شیرینی: دسر شکلاتی لیوانی یک نوع دسر خوشمزه با ظاهری وسوسه انگیز است که همه را مجذوب خود می‌کند. این دسر برای میهمانی‌ها و دورهمی‌های دوستانه بسیار مناسب است.

میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم:

  • بیسکویت شکلاتی: 12 عددپ
  • زرده تخم مرغ: 2 عدد
  • شکر: 4 قاشق سوپخوری
  • شیر: 400 میلی لیتر
  • آرد: 3 قاشق سوپخوری
  • پنیر خامه ای: 100 گرم

مواد لازم گاناش:

  • شکلات: 200 گرم
  • خامه: 300 میلی لیتر

طرز تهیه گاناش:

  1.  خامه را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا گرم شود، اما مراقب باشید که نجوشد.
  2.  شکلات تلخ را با چاقو خرد کرده و به ظرف مناسبی انتقال دهید.
  3.  خامه گرم شده را روی شکلات بریزید.
  4.  مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  5. روی ظرف را با سلفون بپوشانید و در مجاورت دما و محیط قرار دهید تا گاناش خنک شود.

نکات گاناش:

خامه نباید بجوشد. در غیر این صورت می برد و قابل استفاده نخواهد بود.

در صورتی که گاناش را در یخچال نگهداری می کنید، سفت می شود و باید برای استفاده آن را در مجاورت دمای محیط قرار دهید و گهگاه هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد.

گاناش کرمی است که از ترکیب خامه و شکلات به دست می آید و برای تزئین دسرها، پوشش دادن کیک ها و شیرینی ها، کاپ کیک ها و … از آن استفاده می شود. شما می توانید چاشنی ها و طعم دهنده ها را بنا به ذائقه خود به آن اضافه کنید.

دسر شکلاتی لیوانی

طرز تهیه دسر شکلاتی لیوانی:

  1. برای تهیه لایه خامه ای، زرده تخم مرغ و شکر را آنقدر بزنید تا خامه شوند.
  2. شیر و آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  3. مواد را روی حرارت قرار دهید تا به جوش آیند.
  4. پس از غلظت یافتن، ظرف را از روی حرارت بردارید و حدود 15 دقیقه کنار بگذارید.
  5. سپس پنیر خامه ای را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
  6. بیسکویت ها را در غذاساز پودر کنید.
  7. کف ظرف های سرو بریزید.
  8. مخلوط خامه ای را به صورت یک لایه روی بیسکویت ها بریزید.
  9. گاناش را در قیف قنادی بریزید و روی لایه خامه ای پایپ کنید.



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب