پر بازدید ترین مطالب

دسری خوشمزه برای تقویت سیستم قلبی و عروقی بدن


برای بررسی خواص دسر انگور و اینکه مصرف این دسر برای چه افرادی مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت‌وگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص دسر انگور

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی  درباره مهم‌ترین خواص دسر انگور، اظهار کرد: رسوراترول موجود در این دسر نقشی مؤثر در تقویت سیستم ایمنی و قلبی و عروقی بدن، افزایش طول عمر و قدرت مغز و پیشگیری از ابتلای افراد به آلزایمر دارد؛ این ماده همچنین مغز را از پلاک‌های آسیب رسان در امان نگه می‌دارد.

وی درباره خواص دیگر دسر انگور، بیان کرد: این دسر تأثیری چشمگیر در پاکسازی ریه‌ها، رفع صرفه و آسم و افزایش قدرت باروری در مردان دارد؛ دسر انگور به علت داشتن کلسیم، منیزیم و فسفر، استخوان‌ها و دندان‌ها را محکم و از بروز پوکی استخوان و آرتروز در افراد جلوگیری می‌کند.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: دسر انگور به علت وجود ویتامین‌های A، C، E، فلاوانوئیدها، کوئرستین و رسوراترول خاصیت آنتی اکسیدانی دارد بنابراین سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن را در برابر بیماری‌های مختلف به ویژه انواع سرطان‌ها محافظت می‌کند.

عظمایی تأکید کرد: دسر انگور نقشی مؤثر در کاهش چربی خون، پاکسازی عروق و جلوگیری از تجمع پلاک‌های خونی دارد؛ فیبر موجود در این دسر به بهبود عملکرد روده‌ها، هضم بهتر غذا و رفع یبوست کمک می‌کند.

وی تصریح کرد: دسر انگور با بهبود عملکرد سیستم عصبی حافظه را تقویت می‌کند، این دسر خاصیت آنتی بیوتیکی هم دارد.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: دسر انگور تأثیری چشمگیر در رفع سردرد، سوزش معده، کم‌خونی و اختلالات کلیوی، کنترل دیابت، کاهش اسید اوریک خون، شادابی و طراوت پوست و مو، تقویت بینایی و پیشگیری از ابتلا به آب مروارید، کاتاراکت و تباهی لکه زرد ( دژنراسیون ماکولا ) دارد.

عظمایی یادآوری کرد: دسر انگور اگر یک ساعت قبل از وعده‌های غذایی میل شود، به کاهش وزن افراد کمک می‌کند.

مواد لازم برای تهیه دسر انگو ( 5 تا 6 نفر )

آب انگور طبیعی – 2 لیوان

عسل – 4 قاشق غذاخوری

سیب قرمز متوسط – 2 عدد

پودر ژله انگور – 2 بسته

انگور سبز و قرمز – از هر کدام 1 لیوان

وانیل – نصف قاشق چای‌خوری

آب جوش – 2 لیوان

خامه – 200 گرم

طرز تهیه دسر انگور

– نخست آب انگو و عسل را با هم مخلوط کنید.

– پودر ژله انگور را در آب جوش حل کنید.

– خامه را به مدت 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید، سپس آن را بیرون بیاورید و با وانیل مخلوط کنید.

– سیب‌های قرمز را پوست بگیرید و خرد کنید.

– انگورها را هم از وسط نصف کنید.

– آب انگور، عسل، خامه، وانیل و محلول پودر ژله انگور را با هم مخلوط کنید.

– انگورها و سیب‌های خرد شده را به مواد اضافه کنید.

– مواد را به آرامی هم بزنید.

– دسر را داخل ظرف‌های مخصوص بریزید و به مدت چهار تا پنج ساعت داخل یخچال بگذارید تا به خوبی بسته شود.



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب