پر بازدید ترین مطالب

دسر، به صرف یک برش کیک خوشمزه


ماهنامه کیک و شیرینی: طعم این کیک با سس شکلات، فوق العاده است. پیشنهاد میکنیم این کیک را  برای عصرانه های پاییزی خود تهیه کنید.

طرز تهیه:

تخم مرغ و شکر را در ظرف مناسبی با همزن به خوبی بزنید تا خامه ای و یکدست شود. روغن را اضافه و مخلوط کنید. شیر گرم را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. پودر کاکائو و بیکینگ پودر را اضافه و مخلوط کنید. آرد را به تدریج به مواد اضافه کرده و با دور ملایم همزن، مواد را مخلوط کنید. خمیر به دست آمده را در یک قالب از قبل چرب شده بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید.

برای حصول اطمینان از پخت کیک، خلالی چوبی در آن فرو کنید، در صورتی که تمیز بیرون آید، یعنی کیک پخته است. کیک را از فر در آورید و بلافاصله سس شکلات داغ را روی آن بریزید.

برای تهیه سس شکلات، خامه را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید. شکلات تلخ خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات ذوب شود.



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب