پر بازدید ترین مطالب

دانه هاي اين ميوه، بهتر از آسپرين است


دانه هاي اين ميوه، بهتر از آسپرين است

خبرگزاري آريا – دانه‌هاي اين ميوه مي‌تواند به عنوان جايگزين طبيعي آسپرين کاربرد داشته باشد.
به گزارش خبرگزاري آريا از ميزان، تحقيقات دانشمندان نشان مي‌دهد دانه‌ هاي گوجه فرنگي مي‌توانند به عنوان يک عنصر طبيعي براي داشتن زندگي طولاني‌تر استفاده شوند. ضمن اين که به عنوان جايگزين طبيعي آسپرين کاربرد دارد.
دانشمندان در دانه‌هاي گوجه فرنگي ماده طبيعي را پيدا کردند که مي‌تواند با پيشگيري از لخته شدن خون در بدن به گردش طبيعي خون انسان کمک کرده و به نوعي عملکرد قرص آسپرين را شبيه‌سازي کند که بدون رنگ و بدون طعم است اين ماده مي‌تواند به غذا‌ها اضافه شده و بدون تغيير در مزه و رنگ غذا فوايد بسياري را براي مصرف کنندگان آن به همراه داشته باشد.
مقامات سلامت اتحاديه اروپا نيز خواص اين ماده جديد کشف شده توسط دانشمندان انگليسي را تائيد کرده اند.
هم اکنون ميليون‌ها سالمند در سراسر جهان روزانه آسپرين را مصرف مي‌کنند تا از لخته شدن خون در بدن خود پيشگيري کنند، اين در حالي است که مصرف اين دارو مي‌تواند عوارض زيادي مانند خونريزي معده و مانند آن را به همراه داشته باشد.
پروفسور آسيم دوتاروي زماني که سرگرم بررسي فوايد غذا‌هاي مديترانه‌اي بود اين ماده را کشف کرد و معتقد است مي‌توان از آن به عنوان جايگزيني براي آسپرين استفاده کرد.
اين ماده هم‌اکنون با نام Fruitflow توسط اين دانشمند به ثبت رسيده است و آزمايشات نشان مي‌دهند 3 ساعت بعد از مصرف آن گردش خون بدن به حالت يکنواخت درمي آيد و اثرات آن تا 18 ساعت در بدن باقي مي‌ماند.
خواص گوجه فرنگي:
گوجه فرنگي اشتهاآور، برطرف‌کننده ضعف و خستگي، تقويت‌کننده سلسله اعصاب و همچنين قلب و دستگاه گردش خون است.
متخصصان همواره مصرف آن را به بيماران مبتلا به درد‌هاي مفاصل و همچنين رماتيسم و نقرس توصيه مي‌کنند.
در ضمن گوجه‌ فرنگي براي رفع مسموميت‌هاي مزمن، بالا بودن اوره و چربي خون، درمان يبوست، دفع رسوبات ادراري و صفراوي نيز مفيد شناخته شده است.
در ضمن با توجه به اينکه گوجه فرنگي حاوي ويتامين A. است، خوردن آن در تقويت بينايي، سلامت پوست و مخاط‌ها بسيار مؤثر است.
موارد احتياط:
1- گوجه فرنگي نارس و کال هضمش سنگين است، لذا خوردن آن باعث دل درد مي‌شود.
2- سرخ کردن زياد گوجه فرنگي در روغن باعث سنگيني هضم آن مي‌شود و روي آتش کباب کردن آن مناسب است.
3- ماده‌اي سمّي به نام سولانين در گوجه‌فرنگي سبز و نارس وجود دارد که خوردن آن موجب مسموميت مي‌شود و دل پيچه، اسهال و باز شدن مردمک چشم ايجاد را مي‌کند.
4- خوردن گوجه فرنگي، براي بعضي بيماراني که دچار حساسيت يا آلرژي (خارش بدن، قرمز شدن پوست، آسم، کهير و…) هستند، ضرر دارد.



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب