خوراکي‌هاي مفيد براي پيشگيري از سرطان پستان



مفیدستان:

خوراکي‌هاي مفيد براي پيشگيري از سرطان پستان


خبرگزاري آريا-اگرچه يک نوع ماده خوراکي يا رژيم غذايي مشخص که عامل پيشگيري‌کننده يا بروز سرطان پستان باشد وجود ندارد اما در مجموع رژيم غذايي موضوعي است که انتخاب‌هاي افراد در آن مي‌تواند تعيين کننده باشد.
به گزارش خبرگزاري آريا،سرطان پستان بيماري پيچيده‌اي است که فاکتورهاي متعددي در بروز آن نقش دارند. برخي از اين عوامل همچون سن، سابقه خانوادگي و ژنتيک و همچنين جنسيت غيرقابل کنترل هستند.

با اين حال عوامل ديگري هستند که افراد مي‌توانند آنها را کنترل کنند و اين عوامل موثر در بروز اين بيماري شامل استعمال سيگار، بي تحرکي و ورزش نکردن، اضافه وزن و رژيم غذايي نامناسب مي‌شوند. برخي از محققان معتقدند رژيم غذايي علت ۳۰ تا ۴۰ درصد بروز تمامي سرطان‌هاست.

سرطان پستان به شيوه‌هاي مختلفي رشد مي کند و به انواع متفاوتي از درمان نياز دارد. همان طور که برخي سرطان ها به درمان‌هاي خاصي بهتر واکنش نشان مي‌دهند، برخي سرطان‌ها نيز به غذاهاي مشخصي واکنش بهتري نشان مي‌دهند.

از جمله خوراکي‌هاي مفيد جهت پيشگيري از ابتلا به سرطان پستان مي‌توان به موارد زير اشاره کرد:

ميوه‌ها و سبزيجات: ميوه‌ها و سبزيجات از جمله خوراکي‌هاي سالمي هستند که مي‌توانند به پيشگيري از سرطان پستان کمک کنند يا روند پيشرفت بيماري را کندتر سازند. مطالعه انجام گرفته روي بيش از ۹۱ هزار زن نشان داد داشتن رژيم غذايي سرشار از خوراکي‌هاي گياهي مي‌تواند خطر ابتلا به سرطان پستان را تا ۱۵ درصد کاهش دهد.

به گفته محققان ميوه‌ها و سبزيجاتي همچون گياهاني با برگ‌هاي تيره، فلفل، گوجه فرنگي، هويج، مرکبات، کلم بروکلي، پياز، سيب، گلابي و هلو در پيشگيري از ابتلا به اين سرطان نقش دارند.

فيبرهاي خوراکي: اگرچه تحقيقات در مورد فيبرهاي غذايي و تاثير آن بر سرطان پستان در حال حاضر قطعي نيست، نتايج برخي مطالعات حاکي از آن است که اين مواد غذايي مي‌توانند به حفاظت در برابر اين سرطان کمک کنند زيرا فيبرها از سيستم گوارشي حمايت کرده و دفع مواد زائد را تنظيم مي کنند. همچنين به بدن کمک مي‌کنند که مواد سمي را دفع کرده و آسيب‌هاي ناشي از آن را محدود کند.

غلات و حبوبات: اين خوراکي‌ها نيز داراي خواص آنتي اکسيداني هستند که به پيشگيري از بسياري از بيماري‌ها کمک مي کنند. مصرف حبوبات سرشار از فيبر با کاهش خطر ابتلا به سرطان پستان مرتبط است.

چربي‌هاي مفيد: به نظر چربي‌ها گزينه مناسبي در فهرست خوراکي‌هاي مفيد براي جلوگيري از ابتلا به سرطان پستان به حساب نمي‌آيند اما چربي‌هاي اشباع نشده چند زنجيره‌اي و تک‌زنجيره‌اي يا همان چربي‌هاي مفيد شامل اين موضوع نمي‌شوند. اين نوع چربي‌ها در روغن زيتون، آووکادو و خشکبار وجود دارند.

در کنار اين خوراکي‌هاي مفيد برخي مواد هم هستند که مصرف آن‌ها مي تواند به خطر ابتلا به سرطان پستان منجر شود. از جمله اين مواد خوراکي مي توان به موارد زير اشاره کرد:

مواد الکلي: نتايج مطالعات انجام گرفته حاکي از ارتباط بين مصرف مواد الکلي و خطر فزاينده ابتلا به سرطان پستان است.

سلامت نيوز: خوراکي‌هاي مفيد براي پيشگيري از سرطان پستان



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان

برچسب ها

اندکی تفکر …

از شکست نترس!
آن چیزی که باید از آن بترسی،
نشانه گرفتن اهداف کوچک است!
وقتی هدف بزرگی داشته باشی
حتی شکست خوردن در راه آن، با شکوه است.