پر بازدید ترین مطالب

خواص و مضرات زعفران


خواص و مضرات زعفران

خبرگزاري آريا –
خواص ومضزات زعفران
زعفران که لقب ادويه طلايي را به خود اختصاص داده است تاريخچه 3هزار ساله دارويي دارد. اين ادويه بومي کشورهاي اروپايي و آسيايي است و اغلب در اسپانيا، ايتاليا، فرانسه، يونان، ايران، چين و هند يافت مي شود. زعفران داراي خواص متعددي است. در اين مطلب به نقل از «ehow» هم به خواص و هم به مضرات زعفران اشاره مي کنيم.
▪ خواص:
براي بهبود عملکرد سيستم گوارش و افزايش اشتها مفيد است.
از آن جا که طبيعت گرم دارد، سرفه و سرماخوردگي را درمان مي کند.
نفخ و اسيد معده را از بين مي برد.
به شير ولرم زعفران اضافه کنيد و قبل از خواب بخوريد تا خواب راحت داشته باشيد.
زعفران حل شده در شير، خشکي و خارش پوست را از بين مي برد.
از آن جا که به گردش خون کمک مي کند، اختلالات کليه، مثانه و کبد را درمان مي کند.
از درد قاعدگي مي کاهد.
علاوه بر تصفيه خون، خاصيت ضدالتهابي نيز دارد.
ماساژ دادن لثه با آب زعفران، التهاب و زخم دهان را از بين مي برد.
بررسي هاي اخير نشان مي دهد که زعفران داراي خاصيت ضدسرطاني است.
با اضطراب و افسردگي مقابله مي کند.
استفاده موضعي از زعفران، زخم و سوختگي ها را سريع تر بهبود مي بخشد.
براي کاهش دادن کلسترول خون بسيار موثر است.
کارتنوئيد موجود در آن از بروز تومورهاي پوستي پيشگيري مي کند ودردهاي آرتريت را تسکين مي بخشد.
▪ مضرات زعفران:
مصرف بيش از حد آن در دوران قاعدگي، ميزان اضطراب را افزايش مي دهد.
مصرف زياد آن باعث تغيير رنگ پوست مي شود.
به علت دارا بودن طبيعت گرم ممکن است منجر به اسهال، از دست دادن آب بدن و ترشح خون از طريق ادرار شود.
مصرف آن به زنان باردار توصيه نمي شود.
منبع:روزنامه خراسان




لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب