پر بازدید ترین مطالب

این خورش فوق العاده رو امتحان کنید +عکس


برخی غذاها فصل خودشون را دارند. درسته که میشه مواد خوراکی را فریز کرد و در فصل های دیگر آنها را نیز تهیه کرد ولی قطعا خوردن آش انار زمستان می چسبه و خوردن دلمه تابستان. این روزها اگه از میوه و سبزی فروش ها رد بشوید قطعا بامیه های تازه را می بینید که شما را برای تهیه یک خورش بامیه ترغیب می کنند. با  گروه آشپزی نیک صالحی همراه باشید تا با طرز تهیه این خورش خوشمزه ایرانی آشنا شوید.

خورش بامیه

خورش بامیه جزو خورش های بسیار بسیار لذیذه و بهتون پیشنهاد میکنم حتی اگه از خوردن
بامیه خاطره بدی دارید یا اصلا نظر خاصی بهش ندارید حتما حتما این خورش فوق العاده رو امتحان کنید
و مطمئن باشید پشیمون نمیشید.
قول میدم!!

مواد لازم:

گوشت (خورشتی و بدون چربی) نیم کیلو بامیه نیم کیلو پیاز (متوسط) ۱ عدد گوجه فرنگی (نگینی شده)
۲ عدد رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم زردچوبه
به میزان لازم زعفران (ساییده شده) ۱ قاشق چایخوری گرد لیمو به میزان لازم

خورش بامیه

طرز تهیه خورش بامیه

طرز تهیه خورش بامیه :

۱-گوشت را به صورت خورشتی خرد کرده و با کمی پیاز ،فلفل ، نمک و مقدار بسیار کمی سرکه و
در صورت امکان ۳ عدد برگ بو آبپز کنید.

۲-در ظرفی مناسب پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن بسیار داغ نیم سرخ کنید و سپس رب گوجه
فرنگی و زردچوبه و مقداری نمک به آن اضافه کرده و خوب سرخ کنید.پس از آن گوجه فرنگی نگینی شده
را به مواد اضافه کرده و کمی تفت دهید و بعد کل مواد را به گوشت پخته شده اضافه کنید.یادتان
باشد برگ بو ها را پس از پختن از گوشت خارج کنید.

خورش بامیه

خورشت تابستانی بامیه

۳-در ظرفی جدا روغن را داغ کرده و بامیه ها را پس از شستن و گرفتن سر آن در روغن
خوب سرخ کنید.و پس از آن شعله را ملایم کرده و گوشت را روی بامیه های سرخ کرده بریزید و
با حدود ۱ لیوان آب به آنها فرصت دهید تا خوب پخته شوند.
حدود ۱۰ دقیقه مانده به آماده شدن خورش زعفران آبکرده را به خورش اضافه کرده و مقداری گرد غوره یا
گرد لیمو عمانی روی غذا بدهید.

نکات:

۱) بامیه خوب بامیه قلمی و ریز است در موقع خرید دقت کنید.

۲) اگر گرد غوره یا گرد لیمو عمانی ندارید میتوانید از ۳ عدد لیمو عمانی شسته شده و هسته گرفته
در خورش استفاده کنید و اگر آن هم موجود نبود از آبلیمو استفاده کنید البته گرد لیمو از همه خوشمزه
تر است.

۳) هرچه بامیه شما ریزتر و سرخ شده تر باشد غذای شما خوشمزه تر میشود.موقع سرخ کردن دقت کنید.

۴) برخی استفاده از گوشت چرخ شده یا قلقلی را به گوشت تکه ای ترجیح میدهند البته این مورد کاملا
سلیقه ای است.

دراره مضرات بامیه بیشتر بدانید

مضرات بامیه

تاکنون عارض خاصی برای بامیه گزارش نشده است. البته ذکر این نکته ضروری است که با توجه به طبع سرد بامیه،
افراد دارای مزاج سرد بهتر است بامیه را همراه با ادویه‌های گرم نظیر دارچین و زنجبیل مصرف کنند.

سوران ـ ستاره



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب