پر بازدید ترین مطالب

آشنایی با روش تهیه ته چین لبو


۱- طبیعت چغندر گرم و تر است.

۲- مصرف چغندر بیماری جذام را از بین می برد.

۳- چغندر، عقل را زیاد می کند.

۴- شیره چغندر یکی از بهترین شیره های سبزی است که به ساختن گلبولهای قرمز خون کمک
می کند، خون را تصفیه کرده و جریان خون را بهبود می بخشد. از این رو مصرف چغندر به خانمها بسیار توصیه می شود.

۵- چغندر قرمز یا لبو به دلیل داشتن فیبر فراوان که خاصیت کاهش چربی خون را دارد و همچنین اسید فولیک، بهتر است در سبد غذایی بیماران قلبی و زنان باردار قرار بگیرد.

۶- لبو دارای مقادیر فراوان آهن در کنار ویتامین ((ث)) و اسید فولیک است که از بروز کم خونی در افراد بویژه دختران جوان ممانعت می کند.

۷- املاحی که در شیره چغندر وجود دارد، یک پاک کننده بسیار عالی برای کبد، کلیه و کیسه صفرا است.

۸- چغندر ملین، نرم کننده و ادرارآور است و در رفع یبوست نقش عمده ای را ایفا می کند. همچنین اهمیت به سزایی در دستگاه گوارش دارد.

۹- درمان کننده التهاب مجاری ادرار است.

۱۰- چغندر برای درمان التهاب مثانه، بواسیر و بیماری های پوستی بسیار مفید است. اشتها را نیز زیاد می کند.

۱۱- چغندر مانند هویج دارای کاروتن است که در معده تبدیل به ویتامین A
می شود.



لینک منبع

ممکن است به این موارد نیز علاقه مند باشید:

آخرین مطالب