آبگوشت لُریِ معروف؛ آبگوشت كشک بادمجان



مفیدستان:

 

آبگوشت کشک بادمجان از غذای مردم گرمسار است. البته این غذا در استان لرستان به نام آبگوشت کشک لری معروف است.

مواد لازم برای آبگوشت کشک بادمجان :

نخود و لوبیا  ۱ پیمانه
 لوبیا چیتی یک دوم پیمانه
عدس  یک دوم پیمانه
 گوشت گردن گوسفند ۱ كیلوگرم
پیاز ۱ عدد درشت
بادمجان ورقه كرده و سرخ كرده ۴ عدد درشت
نمك، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
کشک ۱ پیمانه
سیر سرخ كرده ۴ حبه
نعنا داغ ۱ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه آبگوشت كشک بادمجان :
حبوبات را از شب قبل بخیسانید و بعد آب آن را دور بریزید.
آن‌گاه گوشت و پیاز را همراه با حبوبات در قابلمه بریزید و به مقدار لازم آب بیفزائید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد.

سپس حرارت را ملایم كنید تا آبگوشت بپزد. حال بادمجان‌ها، نمك، فلفل و زردچوبه را به آن بیفزائید.
كشک را، در اواخر پخت، به آبگوشت اضافه كنید و با سیر و نعنا داغ آن را بیارائید.

یادآوری:

آبگوشت می‌باید خوب جا بیفتد و بعد بادمجان‌ها را به آن بیفزائید تا خیلی له نشود.

 

 



لینک منبع

بازنشر: مفیدستان


عبارات مرتبط با این موضوع

آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، انواع دسر، آشپزی …طرز تهیه پودر نارگیل در خانه طرز تهیه پودر نارگیل خانگی يک عدد و يا چند تا نارگيل را آموزش آشپزی، غذاهای ایرانی، انواع دسر، آشپزی آنلاین،آشپزی با طب نخ سنتى براى حذف چربى زير پوستى و موضعى بدون كاهش وزن درمان ماندگار سنتی چین برای ضد چین

برچسب ها

اندکی تفکر …

خود رابه خدا بسپار
وقتي ڪه دلت تنگ است
وقتي ڪه صداقت ها
آلوده به صد رنگ است
خود رابه خدا بسپار
چون اوست ڪه بي رنگ است